Počela sa radom biblioteka na Štrandu

Biblioteka na Štrandu počela je sa radom 2. jula, i trajaće do 1. septembra.
Biblioteka na Štrandu počela je sa radom 2. jula, i trajaće do 1. septembra.

Svi posetioci Štranda biće u mogućnosti da besplatno iznajme knjige za čitanje, pročitaju dnevnu i ilustrovanu štampu i da prisustvuju planiranim programima.

Posetiocima su na raspolaganju odabrani naslovi knjiga (za odrasle i decu), dnevna i nedeljna štampa i časopisi. Pozajmica knjiga je dnevna, a vrši se uz člansku kartu Biblioteke ili lični dokument.

Radno vreme Biblioteke je svaki dan od 10 do 20 časova.

  • -

    04.07.2013 07:00
    -
    evo, ja cu da pohvalim.
    vec je bila prosle godine.nadam se da ce biti i dogodine...makar kao ukras.

    ko voli-nek izvoli
  • Sale NS

    03.07.2013 19:06
    Lepa ideja
    Ideja je izvanredna ali nisam siguran da će dobro proći jer je omladina orijentisana ka internetu i spava do podne, a dolazi na Štrand tek popodne. Sa druge strane, od buke iz kafića i galame među kabinama se ne može baš u miru nešto proćitati. Nekada je Štrand bio kupalište a danas je zabavilište, pogotovo noću. AJMO MINUSI !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.