Muzej savremene umetnosti Vojvodine neće raditi do 3. avgusta

Muzej savremene umetnosti Vojvodine biće zatvoren od 8. jula do 3. avgusta zbog postavljanja nove podne obloge u gornjim izložbenim prostorima.

Muzej savremene umetnosti Vojvodine biće zatvoren od 8. jula do 3. avgusta zbog postavljanja nove podne obloge u gornjim izložbenim prostorima.

Nakon završetka radova nastaviće se redovne izložbene aktivnosti u MSUV.

Već 7. avgusta biće otvorena retrospektivna izložba Zvonimira Santrača, a 5. septembra izložba "Cargo east" u okviru međunarodne saradnje sa Tajvanom-Republika Kina.

Planira se da 15 umetnika sa dalekog istoka dođe u Novi Sad ove godine, a sledeće godine će 15 domaćih umetnika putovati na Tajvan.

  • komentator

    09.07.2013 06:04
    a i zaposleni
    treba da idu na godišnji a ne da dočekujeu kojekakve turiste i posetioce, kao da zato postoji muzej
  • podbarac

    08.07.2013 22:04
    hitno privatizovati
    svi ti ljudi koji dobijaju plate sa budjeta da se nagradjuju po ucinku.Pa molicu lepo kolko su postavki i novih programa uradili.Zasto se ne formira spomen soba Milevi i Ajnstajnu jer nece niko da potrazi naslednike a svi koji dodju u grad a znaju nesto pitaju gde je taj Ajnstajn bio sa svojom familijom, a ovako vozaju turiste sa brodova u autobusima pokazuju rusevinu od kuce koja nema ni table molim vas svi vi koji primate plate a zivite od turizma DA DATE OSTAVKE, PA NIJE VAM TO DEDOVINA DA NISTA NERADITE SRAM VAS BILO.
  • Tole

    08.07.2013 15:21
    Podne obloge se postavljaju mesec dana?! U sred turisticke sezone? Pa ovo je sokantno! Smene za ovo pod hitno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.