Asfaltiraju pešačke staze na Bulevaru oslobođenja

U toku je asfaltiranje pešačkih i biciklističkih staza na delu Bulevara oslobođenja između Vojvođanske i ulice Lasla Gala.

U toku je asfaltiranje pešačkih i biciklističkih staza na delu Bulevara oslobođenja između Vojvođanske i ulice Lasla Gala.

Takođe, biciklističke staze se saniraju i na delu Bulevara od ulaza u Merkator do ulice Narodnog fronta.

Ovi radovi biće nastavljeni po deonicama duž celog Bulevara, a polovinom meseca planira se da počne asfaltiranje kolovoza duž celog Bulevara oslobođenja, najavljuju iz Zavoda za izgradnju grada.

Narednih dana počeće radovi na kolovozu u Narodnog fronta i to najpre na delu od Fruškogorske do Bulevara oslobođenja.

Na Novom naselju će se narednih dana asfaltirati kolovoz na Bulevaru Jovana Dučića, od ulice Bate Brkića do Bulevara kneza Miloša. Radovi na saniranju prioritetnih saobraćajnica obaviće se i na Bulevaru kneza Miloša i Bulevaru vojvode Stepe.

  • bogi

    08.07.2013 11:27
    @Bogdan
    Bulevar Oslobođenja nije 6 km nego TAČNO 3 km (od Železničke stanice do početka mosta). Eventualno ako nisi računao oba pravca odvojeno... Ali kad pričamo o bulevarima onda to se podrazumeva da oni imaju 3 kolovozne trake u oba pravca (postoje eventualno izuzetci gde ima samo po 2 trake kao na primer deo Bul. Evrope pored Detelinare) i ako se kaže da se asfaltira celi bulevar onda to se odnosi na oba pravca...
    Prošle godine je sređena Bul. M. Pupina, sad je red na Bul. Oslobođenja jer jedna od glavnih saobraćajnica u gradu i jako je u lošem stanju. Razumem ja i ljude koji traže asfaltiranje i nekih perifernih ulica, ali zna se šta je prioritet. Bul. Oslobođenja koristi SVAKI NOVOSAĐANIN i skoro svaki gost u gradu, dok te periferne ulice samo neki uži krug ljudi... Znači, taj novi asfalt će koristiti i ovi koji traže da se asfaltiraju i njihove ulice na periferiji, dok obrnuto nije slučaj...
  • 07.07.2013 17:27
    Predlazem da se napravi biciklisticka staza na dolmi za Kamenjar.Ali fizicki da se odviji od kolovoza ,bela linija nista ne znaci. Dolma je neosvetljena,puna rupa i jako opasna za bicikliste.Nazalost vec je jedno dete tu poginulo.
  • -

    07.07.2013 11:49
    -
    druga vlast-isti nacin izvlacenja novca.

    mogle bi crne gradske eminencije pokazati vise kreativnosti u ovoj disciplini

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.