Temerin dobija kompleks sportskih terena

Opština Temerin biće bogatija za dva velika sportska rukometna terena, na kojima će biti zastupljena i košarka i odbojka, kao i za dva opremljena dečja igrališta, u čiju će izgradnju biti uloženo ukupno sedam miliona dinara.
Opština Temerin biće bogatija za dva velika sportska rukometna terena, na kojima će biti zastupljena i košarka i odbojka, kao i za dva opremljena dečja igrališta, u čiju će izgradnju biti uloženo ukupno sedam miliona dinara.

Ovo je rezultat saradnje Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i same Opštine, koji će podjednako podeliti finansiranje projekta.

Predsednik Opštine Temerin, Vladislav Capik, istakao je da je saradnja izuzetno važna za javno zdravlje temerinske omladine."Opština je oduvek vodila računa o svojim sportistima i slovila za sredinu koja brine o aktivnostima i zdravlju svojih građana", kaže Capik.

Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu napomenula je da je zajedničko strateško planiranje pokrajinskih i lokalnih organa od suštinske važnosti za realizaciju novih programa i investicija.

Izgradnja svih najavljenih sportskih objekata biće, kako kažu nadležni, završena najkasnije do kraja 2013. godine.

  • Pokret otpora

    02.01.2014 12:48
    LAZOVI
    Sram vas bilo samo zamazujete oci a grudvate se sa milionima!
  • logika

    09.07.2013 15:40
    @bacanje novca
    A ima li u tvom selu hala i teren? Ako nema verovatno si besposlen pa imas vremena za zujanje po okoilini! Za terene!!!! I jos zatvoreni bazen fali!!!!! Bombona.
  • krokodokoDIL

    08.07.2013 19:24
    Kompleks???
    Od ove price nema nista. To je samo vest za novine. Obratite paznju na naslov i sve ce biti jasno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.