VIDEO: Objavljen snimak jednog od napadača na policajca

Novosadska policija objavila je snimak sigurnosnih kamera na kojima se vidi jedan od osumnjičenih za jučerašnji napad na policajca.  
Novosadska policija objavila je snimak sigurnosnih kamera na kojima se vidi jedan od osumnjičenih za jučerašnji napad na policajca.

Nepoznati napadač je sa još dvojicom saučesnika u blizini novosadske Železničke stanice napao policajca koji je tada lakše povređen.

Policija je ranije objavila fotografiju istog osumnjičenog uz apel na građane da im se jave na broj telefona 064 892 4055 ukoliko imaju informacije o osobi sa slike.

Trojica za sada nepoznatih muškaraca u ponedeljak oko devet časova napala su tridesetogodišnjeg policajca A. A. koji je pokušao da ih legitimiše zbog osnovane sumnje da pripremaju izvršenje krivičnog dela, saopšteno je iz policije. Oteli su mu službeni pištolj i pucali na njega, ali su ga promašili.

"Pošto su bili naoružani vatrenim oružjem, uspeli su da otmu policajcu službeni pištolj, a onda su ga oborili na zemlju, tukli ga i ispalili hitac prema njemu", rekla je portparolka novosadske policije Mileva Tomić i dodala da je policajac od udaraca zadobio lake telesne povrede.

"Policajac koji je zadobio lakše telesne povrede prevezen je u Urgentni centar, gde mu je ukazana lekarska pomoć i on je pušten kući stabilnog stanja", rekla je za Radio 021 portparolka Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin.

"Čula sam pucanj oko devet časova, ali tada još nisam znala šta je u pitanju, jer moj stan gleda na drugu stranu ulice", rekla je za 021 stanarka stambene zgrade ispred koje su se okupili policajci na uviđaju.

"Pucali su na njega, ali metak je proleteo pored njegove glave. Policajac imao kacigu na glavi, jer je bio na policijskom skuteru", ispričao je za 021 prolaznik koji se našao na licu mesta.

 

  • ns

    10.07.2013 10:21
    Dajte imena i prezimena, nemoguće da su nepoznati policiji od ranije. Šta je bilo sa onim junačinama iz Beočina što su maltretirali gradjane, da li su i oni nepoznati ili je policija nezainteresovana?
  • \o/

    10.07.2013 07:03
    Nadam se da će ih povrediti prilikom hapšenja?
  • nepoznat

    09.07.2013 21:59
    imaju dobru platu...
    pa neka posalju inspektore u civilu na bulevar i neka nadju te idiote,ovako samo sede i piju kafu....malim prstom nisu mrdnuli zbog ovog sucaja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.