Prezentacija kung fua na Štrandu

Prezentacija kung fua biće održana u petak, 12. jula, od 19 časova na centralnom platou Štranda, a za posetioce koji žele da učestvuju biće organizovana i specijalna obuka samoodbrane.
Prezentacija kung fua biće održana u petak, 12. jula, od 19 časova na centralnom platou Štranda, a za posetioce koji žele da učestvuju biće organizovana i specijalna obuka samoodbrane.

Na prezentaciji će biti prikazan sistem tehnika odbrane, ženska samoodbrana, "tehnike čelične košulje i čeličnog dlana", "leptir mačevi", Chi Sao i još mnogo toga.

U programu će učestvovati članovi Wing Chun Kung Fu kluba "Kuen" pod vođstvom Radoslava Ćurčića. Brz rad ruku, napad na slabe tačke, serije udaraca i kratka distanca borbe su odlike ovog stila koji je izuzetno efikasan prilikom samoodbrane.

Prezentacija se odvija u okviru projekta "Požuri polako", koji je pod pokroviteljstvom Uprave za sport i omladinu Novog Sada.

  • 11.07.2013 06:47
    oce li doci kung fu panda?
  • perica

    10.07.2013 12:29
    najefikasniji stil kung fua je wing chun
    @ Marko - Seka persa fu

    Vilijam Cheung ( mislim da se tako zove ) kada je emigrirao za Australiju je imao oko 18 godina i majstor je tog stila. Obucavao ga je Yip Men . 12 mornara ga je bilo istovremeno napalo i sve ih je smirio. Toliko o seka persa fu stilu kung fua.
  • Marko

    10.07.2013 12:01
    Seka persa fu
    Cemu demonstracija tih zenskih vestina koje neki nazivaju borilackim??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.