Subvencije za otvaranje novih radnih mesta

U okviru Akcionog plana zapošljavanja za 2013. godinu, Grad je u cilju povećanja broja zaposlenih predvideo subvencije od 200.000 dinara za otvaranje novih radnih mesta.
U okviru Akcionog plana zapošljavanja za 2013. godinu, Grad je u cilju povećanja broja zaposlenih predvideo subvencije od 200.000 dinara za otvaranje novih radnih mesta.

Pravo na subvenciju za otvaranje novih radnih mesta može da ostvari poslodavac sa sedištem na teritoriji Grada, pod uslovom da zapošljava nezaposlene osobe sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijala Novi Sad i to na novootvorenim radnim mestima.

Potrebno je poslodavci podnesu zahtev sa biznis planom, uverenje da nisu smanjivali broj zaposlenih u poslednja tri meseca koja prethode mesecu u kom podnose zahtev i da uredno izmiruju obaveze po osnovu doprinosa za socijalno osiguranje za zaposlene.

Podnosioci zahteva koji budu ispunili navedene kriterijume imaće pravo na subvenciju u jednokratnom iznosu od 200.000 dinara, po svakoj novozaposlenoj osobi.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Gradskoj upravi za privredu ili na sajtu Grada.

  • Saracen

    17.07.2013 15:11
    Odlična vest za nas nezaposlene.Hvala gradu što podstiče poslodavce na zapošljavanje,nadam se da će te akcije da se nastave
  • NS Sljaker

    17.07.2013 09:08
    ...
    Emi - departizacija
    Sta je potrebno za posao sem partijske knjizice SNS?

    Bilo koja knjizica partije na vlasti.
  • Emi

    16.07.2013 15:55
    departizacija
    Sta je potrebno za posao sem partijske knjizice SNS?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.