Obilaznica oko Novog Sada bez rasvete zbog krađe

Na obilaznici oko Novog Sada, kod naplatne stanice "Sever", noćas nije bilo javne rasvete zbog krađe opreme u trafo stanici, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Na obilaznici oko Novog Sada, kod naplatne stanice "Sever", noćas nije bilo javne rasvete zbog krađe opreme u trafo stanici, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Ekipe Elektrodistribucije Novi Sad su na terenu i otklanjaju kvar.

Očekuje se da će do večernjih sati trafo stanica biti osposobljena, a samim tim i osvetljenje u funkciji.

"Molimo sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i obrate pažnju na radnike koji izvode radove", dodaje se u saopštenju.

  • novosadjan

    17.07.2013 21:12
    ali se zato putarina uredno naplacuje sa sve pdv-om
  • 17.07.2013 19:57
    A grad?
    Ulična rasveta počnje da se pali, tu i tamo, oko 21 h. Noću, u gradu se smenjuju zone sa malo svetla i bez svetla. Kao da smo u nekom seocetu u Africi. Nikad gore osvetljenje nije bilo. Štedi se.
  • Mirko

    17.07.2013 16:03
    Ih baš ste naivni
    Pa šta mislite da kao ljudi iz elektrodistribucije ne mogu lopovima da postave "zamku"?...mogu al neće..i njima odgovara po koja kradja da bi se prikrile sopstvene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.