Vanja Grbić održao klincima prve časove odbojke na Štrandu

Legendarni srpski odbojkaš Vladimir Vanja Grbić održao je danas novosadskim mališanima prve časove u okviru "Vip Beach Masters" škole odbojke, koja se održava na Štrandu.
Legendarni srpski odbojkaš Vladimir Vanja Grbić održao je danas novosadskim mališanima prve časove u okviru "Vip Beach Masters" škole odbojke, koja se održava na Štrandu.

Najmlađi ljubitelji odbojke učili su kroz zabavu od bivšeg asa tehnike serviranja i kretanja po terenu, kao i ostale osnove ovog timskog sporta. Školica odbojke namenjena je svim zainteresovanim mališanima starosti do 14 godina, bez obzira na to da li imaju odbojkaško iskustvo ili ne.

"Klinci su sjajni i veoma sam srećan što ćemo se do subote družiti na odličnim terenima na Štrandu. Novi Sad je oduvek bio srpska prestonica odbojke, tako da me uopšte ne čudi količina talenta koja prosto izbija iz ovih mališana. Ovoj deci je potrebna podrška i usmerenje kako bi ostvarili svoj potencijal", kaže Grbić.

Kroz Vanjinu školu od 2011. godine do sada je prošlo više od 2.000 mališana, a rad škole se nastavlja do kraja Evropskog prvenstva u odbojci na pesku, i to u terminima od srede do petka (17-19. jul) u 10 i 17 časova, kao i u subotu (20. jul) u 14 časova.

Svi zainteresovani će takođe imati priliku da se druže sa Vanjom i u petak, 19. jula, od 12 do 13h u Zmaj Jovinoj 16, a tom prilikom naš proslavljeni odbojkaš će svim posetiocima potpisivati kačkete i fotografisati se sa njima.

  • 17.07.2013 14:09
    Lepo :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.