LSV: Sprečiti privatizaciju Luke Novi Sad

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine saopštio je da se protivi privatizaciji Luke Novi Sad.

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine saopštio je da se protivi privatizaciji Luke Novi Sad.

"Treba sprečiti da se ovde dogodi sve što se dogodilo sa Lukom Beograd i eventualnom promenom namene zemljišta koje luci pripada", navodi se u saopštenju LSV-a.

Kako se ocenjuje, Luka je strateški važno čvorište za razvoj Novog Sada i Vojvodine, jer se na tom mestu ukrštaju evropski rečni, drumski i železnički koridori.

LSV podseća da su marta 2009. sve odborničke grupe u Skupštini grada izdale zajedničko saopštenje kojim je zatraženo da se Luka Novi Sad izuzme iz privatizacije i poveri na upravljanje Gradu i Pokrajini i ocenjuje da je i sada potrebno takvo jedinstvo i takva poruka.

"Ako neko hoće da kaže da cilj preuzimanja Luke nije njena privatizacija, neka onda objasni zašto je bilo potrebno da preduzeće koje je dobro poslovalo i bilo profitabilno preuzme – hirurg", navode u LSV.

  • nss

    24.07.2013 15:13
    da prodamo i upropastimo jos ovo malo sto je ostalo pa da zivimo u miru,banda neka se obogati a mi smo svakako u kontejneru
  • Vošaman

    22.07.2013 12:52
    Alkohol
    je srednje ime gospodina Milovančeva, a ne hirurg i profesor. Crvenilo i sramota.
  • PC

    22.07.2013 12:12
    @IDjole
    Potpuno se slažem sa Vama, Čanku nije smetalo što je svojevremeno njegov kum dobio šećerane gratis. I podela plena je sigurno bila poštena,kumovska. E to je bilo skandalozno, a sada izmišljaju frku oko "privatizacije" koja se nije desila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.