Ništa od tendera za elektronsku naplatu karata

Iako je poslednji pokušaj uvođenja sistema elektronske naplate karata u javnom prevozu propao krajem prošle godine, u Gradskom saobraćajnom još ne znaju kada bi ponovo tim povodom mogli da raspišu poziv za javnu nabavku.

Iako je poslednji pokušaj uvođenja sistema elektronske naplate karata u javnom prevozu propao krajem prošle godine, u Gradskom saobraćajnom još ne znaju kada bi ponovo tim povodom mogli da raspišu poziv za javnu nabavku.

Kako nam je rečeno u ovom preduzeću, prioritet predstavlja nabavka novih autobusa, koja bi trebalo da usledi nakon rebalansa gradskog budžeta u junu, a za koje je tender nedavno poništen zbog žalbi ponuđača.

U Gradskom saobraćajnom preduzeću ističu da takvu nabavku kod nas još niko nije sproveo, te da je reč o vrlo specifičnom postupku, ne toliko u formalno-pravnom delu, koliko po pitanju tehničkih karakteristika.

Podsetimo da je javni prevoznik već nekoliko puta poništio tender za uvođenje sistema elektronske naplate karata. (D.S.)

  • e boze dragi

    12.05.2010 13:11
    uvodjenje elektronske naplate je prava enigma za strucnjake GSP-a, jer ne znaju od koga da kupe aparate, ko ce vise tala dati za vec odavno izraubovane aparate, onda bi morali otpustiti bezbroj neradnika,i to mladih, koji se vode pod kontrolorom za pregled karata,a nigde ih nema u bus-ovima...
    kada se malo bolje razmisli svako jkp ima takve svoje biserne strucnjak
  • Bojan

    12.05.2010 06:05
    GPS
    Znate kako rade to u Svajcarskoj ?

    Udjes u tramvaj (ne na samo prva vrata ), i ako nemas ili nisi kupio kartu , krene da pisti uredjaj koji detektuje da nemas kartu.

    Oni su to uveli odavno.
  • NAZALOST KORISNIK GSP-a!

    11.05.2010 15:40
    NESRECNICI!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti