Vodovod ulaže 3,4 miliona dinara za izradu novog sajta

JP "Vodovod i kanalizacija" utrošiće do kraja godine 3,4 miliona dinara za redizajn svog sajta, stoji u programu rada preduzeća usvojenom na poslednjoj sednici Skupštine grada.
JP "Vodovod i kanalizacija" utrošiće do kraja godine 3,4 miliona dinara za redizajn svog sajta, stoji u programu rada preduzeća usvojenom na poslednjoj sednici Skupštine grada.

Kako navode za Blic u "Vodovodu", projekat se ne odnosi samo na puko redizajniranje sajta, već na "izradu dinamičkog portala, sposobnog za brzu i efikasnu manipulaciju podacima, kao i eksterno održavanje sajta i troškove hostinga na serverima".

"Novi portal biće kompletno izmenjen, sa jasno određenom navigacijom za korisnike, povezan sa svim uslugama koje naše preduzeće nudi", navodi se u odgovoru uprave.

Prema njihovim rečima, stavka koja je odnela najviše novca je izrada adroid aplikacije, koja će biti kreirana "radi lakše komunikacije sa preduzećem".

  • sasa

    03.11.2015 20:08
    previse para
    mislim da je previse para ljudi poludeli svako ko zna moze da ukuca na google izrada sajta i videce koliko se krecu cene za sajt
  • Brus Vilis

    08.03.2014 19:57
    Pis maco, piz baba
    Da vam se pohvali deka Vilis... Naime, ja sam pre nekih mesec-dva završio sajt za jedan kardiovaskularni institut u Americi, dakle bolnica. Naplatio sam 12,000 dolara, sa sve android aplikacijom. I mislio sam da sam utanačio dobar posao. Do sada.
  • Mile - - RBV

    25.07.2013 11:12
    Tako je to bilo tamo
    Od koga Vi u V i K ocekujete da uzme motku?
    Cast izuzecima (kojih se jos tu i tamo moze naci), ali cestitom radniku tamo su kapije davno zatvorene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.