Bezuspešno traže semafor za novosadsku "Ulicu smrti"

Iako se na deonici između Temerinske ulice i Temerinskog puta često događaju teške saobraćajne nesreće, nadležni još uvek nisu uslišili molbu građana koji su semafor tražili peticijom.
Iako se na deonici između Temerinske ulice i Temerinskog puta često događaju teške saobraćajne nesreće, nadležni još uvek nisu uslišili molbu građana koji su semafor tražili peticijom.

Podsetimo, u prethodnih desetak dana je kod ulaza u Veliki rit na pešačkom prelazu poginuo jedan čovek, dok je samo nekoliko dana kasnije u Temerinskoj ulici teško povređen maloletnik koji je izlazio iz autobusa.

Studija o crnim tačkama koju je grad uradio prošle godine pokazala je da je upravo Temerinska među najrizičnijim ulicama u gradu.

Postavljanje semafora planirano je na raskrsnici Temerinskog puta i Savske ulice, ali za taj projekat nema novca u ovogodišnjem budžetu.

  • gaga

    24.07.2013 11:35
    zeleni talas
    duž cele Temerinske treba postaviti semafore
  • klisa

    24.07.2013 07:19
    Dragan Palma
    Ma to ce srediti g-din Palma, njegova Jedinstvena Srbija je dobila izbore za savet MZ na Klisi! Ima sve da blista, Gornje Livade i Veliki Rit dobijaju kanalizaciju i put( to ce biti kada na vrbi rodi groždje)važno je da je gospodin Palma svoje aktiviste pozapošljavao u Elektrovojvodinu, a deca neka mu vode MZ. Bruka!!!
  • 23.07.2013 12:02
    Pešak koji propušta vozače
    Gomila semafora je potrebna gomili frustriranih koji nemaju kola pa žele da komšiji crkne krava jer se vozi. Uz malo tolerancije, ni jedan ne bi bio potreban u gradu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.