VIDEO: Opevana bomba ispod Bokanovog automobila

Kašikara koja je nedavno eksplodirala ispod službenog auta direktora "Urbanizma" Tomislava Bokana, inspirisala je pevača Lazara Pajčina da ispeva numeru koju je nazvao "Bomba".
Kašikara koja je nedavno eksplodirala ispod službenog auta direktora "Urbanizma" Tomislava Bokana, inspirisala je pevača Lazara Pajčina da ispeva numeru koju je nazvao "Bomba".

Ovo je još jedna u nizu pesama, kojima su simpatizeri Narodnog pokreta "3D" opevali svoje vođe. HIT - Refren "Narodni je pokret, po narodnoj volji, posle ove bombe jači smo i bolji" posvećeni su Tomislavu Bokanu, koji je i predsednik Pokreta "Dinara Drina Dunav".

- Nije to ništa čudno, jer mi tako funkcionišemo, uveče sednemo uz rakiju, ja im dam projektni zadatak, a oni do ujutro već sroče pesmu. Tako je nastala i "Bomba", a potpisuje je naš zavičajni tekstopisac, Lazar Pajčin, koji ju je i otpevao - objasnio je Bokan.

Upitan jesu li istovetno produktivni i kada su u pitanju "projektni zadaci" u "Ubanizmu", na čijem je čelu, Bokan odgovara da su tamo "još bolji". Bokan je toliko ponosan na pesmu posvećenu njemu, da ju je u pauzama nedavnog skupštinskog zasedanja, puštao na telefonu novinarima i odbornicima.

Direktor "Urbanizma" je i sam autor krajiških pesama, a izdao je CD koji je posvetio roditeljima.

"Bomba"

Tri su prsta na barjaku,
srce bije u junaku,
nama gospod snagu daje,
nema laži nema predaje.

Narodni je pokret,
po narodnoj volji,
posle ove bombe
jači smo i bolji.

Kad god braća žele skupa
uvek ima neka grupa
kojoj smeta, mili bože
da se Srbi slože, umnože

Komentari 122

  • Dusan

    26.07.2013 12:09
    @Крајишник: Nema problema, mozemo, samo, vas prozor je u Krajini, ne ovde. A kad bi neko od nas zeleo da ide tamo? Pa nikad, nismo mi kao vi, da idemo na druga mesta pa da k***mo kako je tamo mnogo bolje. Tako da, ako mozete, idite se nalaktite na vas prozor, ko boga vas molim.
  • 24.07.2013 04:24
    @kuzman
    OK. Al' da se sve završi na tome. Ne volem one amerske fore Bomba 3, Bomba 4... Bomba n, Bomba n+1.
  • coco

    23.07.2013 20:50
    @Agronom sa sela
    Rekao/la bih, da 500 m nmv i nije neka visina. Osim ako, kao što cenim da je i kod Vas slučaj, niste tvrdo aterirali i omastili livadu (čitaj: ravnicu) u bukvalnom smislu.
    Inače, za izraz "omastiti livadu" pitajte pilote i padobrance. Kada Vam objasne, sve će Vam se samo kasti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.