Radnici "Zelenila" najavili tihi štrajk

Radnici "Gradskog zelenila" najavili su da danas započinju tihi štrajk.

Radnici "Gradskog zelenila" najavili su da danas započinju tihi štrajk.

Oni traže hitnu isplatu zarada koje kasne mesec dana, dok im doprinosi nisu uplaćeni tri meseca.

"Radnici su ogorčeni na sindikat i na rukovodstvo. Pokušaćemo da pronađemo rešenje pre nego što situacija eskalira", kaže predsednik sindikata "Zelenila" Ljubomir Popović. Radnici negoduju i zbog odnosa gradskih vlasti i kažu da ne znaju zašto im osnivač ne plaća za sve poslove koje obave.

Direktor "Gradskog zelenila" Milan Novaković navodi da je nasledio puno problema, ali da se preduzeće nosi sa njima. "Zarade će biti isplaćene danas, a očekujemo 52 miliona dinara koje nam je Grad dodelio za kapitalna ulaganja", kaže Novaković.

  • radnik

    12.09.2013 15:30
    ma ja bi tu celu administraciju otpustio. niko tu nezna da radi svoj posao i zato firma propada. najgore je sto obicni radnici sve to trpe na svojim ledjima dok cekaju bolje dane,a kako to sve funkcionise nece ih docekati ni do penzije. direktoru bi dao 15000.da prezivi ceo mecec pa da vidi kako se prezivljava ceo mesec sa jednim delom radnicke plate. stop stranackom zaposljavanju neradnika.
  • Miroslava

    27.07.2013 11:38
    Stručnjak do stručnjaka
  • h

    27.07.2013 08:11
    Bilans
    "U prošloj godini ukupni poslovni prihodi su bili 627,5 miliona dinara" Bogdane, ne lupetaj, molim te...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.