Česme i cisterne s vodom u centru i kod Štranda

Zbog velikih vrućina, ekipe JKP "Vodovod i kanalizacija" će danas na nekoliko najfrekventnijih lokacija u centru Novog Sada postaviti česme na hidrantima.

Zbog velikih vrućina, ekipe JKP "Vodovod i kanalizacija" će danas na nekoliko najfrekventnijih lokacija u centru Novog Sada postaviti česme na hidrantima.

Na njima će građani moći da se osveže tokom trajanja tropskih temperatura.

Česme za pijaću vodu biće montirane na hidrantima kod Pozorišnog trga, ispred Gradske kuće, u Zmaj Jovinoj ulici, kao i na kraju Dunavske ulice, kod Dunavskog parka. Osim toga, svakodnevno će jedna cisterna sa svežom pijaćom vodom biti postavljena na parkingu kod glavnog ulaza na Štrand, kod okretnice.

Tokom vikenda, u ponedeljak i utorak, dve cisterne će svežu pijaću vodu svakodnevno voziti u Bocke i na Pejićeve salaše.

  • 26.07.2013 13:50
    @Poen - Ludo burazru...
    Ne pametuj. Procitaj jos jednom, pa ces videti da se pominju ukupno 3 cisterne u tekstu, znaci, ostaje im jedna viska. I pod dva, voda nije tu da se ti rashladjujes i uzivas, nego da se spreci dehidratacija ili toplotni udar organizma, onom koji ima poslove u gradu po ovoj vrucini, a nije se pripremio, a taj posao obavlja i mlaka voda. Pod tri, brisi nekud drugde da siris svoju negativnost.
  • Poen

    26.07.2013 13:11
    Ludo burazru...
    Ovi, radi svojih poenčića nisu kako treba, iz više razloga:
    1. Neznam koliko su građani upoznati, ali NS-vodovod ima (samo) 4 raspoložive cisterne. Nije mi jasno kako će da pstignu sve obećano sa tim kapaciteto. Možda će biti slikanje pa, bežanija...
    2. To bi i za ljude bilo bolje, jer voda posle par sati na ovoj temperaturi bude topla i bljutava, tako da može da posluži samo za zalivanje.
    3. Pozdravljam montiranje česmi na hidrantima, samo da ih huligani ne lome.
    Mislim da je ovo samo radi slikanja i poena, navikli smo od naših političarčića na gluposti, samo da bi pokazali (nekome) da su bitni!
  • NNS

    26.07.2013 10:15
    Nadam se da će bar po jednu česmu postaviti i na hidrante na Limanima 3 i 4. I tamo je sunce upeklo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.