Preminuo Želimir Jurčić

Jedan od istaknutih menadžera u sektoru novih tehnologija Želimir Jurčić preminuo je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći.

Jedan od istaknutih menadžera u sektoru novih tehnologija Želimir Jurčić preminuo je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći.

Ovaj četrdesettrogodišnji Novosađanin bio je regionalni predstavnik kompanije Sony Mobile za Zapadni Balkan.

Želimir Jurčić rođen je 1971. godine u Novom Sadu, gde je završio Fakultet tehničkih nauka, nakon čega je započeo karijeru kao predstavnik velikih međunarodnih kompanija u Srbiji i regionu.

Radio je za kompanije Proctor&Gamble i Johnson&Johnson, dok je u sektor tehnologije ušao 2006. godine kada je stao na čelo lokalnog predstavništva Sony Ericssona u Beogradu.

  • Macak

    30.07.2013 10:07
    So long macak
    Mozda ovde takodje treba ostaviti trag onoga sto si bio i sto ces zauvek biti kroz nas koji smo imali srecu da te upoznamo i delimo sa tobom tvoj slobodni duh.

    Kroz mene ce ziveti deo tebe koji si podstakao u meni, CARPE DIEM.

    Zelim da ove moje misli budu uz tebe dok ne nadjes gore neko lepse mesto. Nadam se da cu zasluziti da se ponovo nadjemo i tamo.

    J.
  • b

    29.07.2013 08:02
    ZEKI
    BIO SI POSEBAN,DIVAN COVEK I PRIJATELJ..TESKO JE OPROSTITI SE.. POCIVAJ U MIRU DRUZE DRAGI..
  • Zna on

    28.07.2013 15:40
    Smrt ljubav ne moze zaustaviti, zivis i dalje u mom srcu... sa mnom si

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.