Vlasnik kafića kažnjen za oštećeni behaton

Komunalna inspekcija kaznila je vlasnika kafića na uglu Zmaj Jovine i Dunavske ulice koji je probušio rupu u behatonu i u nju zabio suncobran.
Komunalna inspekcija kaznila je vlasnika kafića na uglu Zmaj Jovine i Dunavske ulice koji je probušio rupu u behatonu i u nju zabio suncobran. Prema rečima glavnog komunalnog inspektora, Srđana Jakovljeva, oštećenje je sanirano.

"Komunalni inspektor je izašao na teren, konstatovao prekršaj, naplatio 12,5 hiljada dinara mandatne kazne vlasniku kafića i naložio mu da oštećenu površinu vrati u njeno prethodno stanje", navodi Jakovljev za Radio 021.

On kaže da su oštećene behaton ploče zamenjene identičnim o trošku vlasnika kafića i da je ta površina sada ista kao i ranije.

  • ne nije isto

    12.05.2010 08:55
    Inspektor je odradio ono sto je morao, ali sada treba i da prekontrolise, da li je bas sve vraceno u prvobitni polozaj ako nije, onda ponovo kazna,ali sada mnogo veca. Ne znam samo kako bi vlasnik kafica reagovao kada bi posetila kojim slucajem malo probusio garnituru za sedenje!
  • Otac

    12.05.2010 03:44
    Zvaću decu
    Buši, ha ha ha ha, buši...
  • Sone NS

    11.05.2010 21:00
    Nisam mogao da verujem
    Video sam to pre neki dan i nisam mogao da verujem svojim ocima. Koliko covek treba da bude bezobziran, bez ikakve svesti o javnom dobru. Da li bi doticni gospodin, vlasnik kafica, tako razbio behaton u svom dvoristu kao sto je razbio usred Zmaj Jovine ulice. Svaka cast za inspektore, jedino sto je kazna simbolicna. Usput nisam siguran da je behaton vracen u prvobitno stanje sto se moze lako proveriti. Veceras sam primetio da su samo razbijene kocke vracene ali su i dalje razbijene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti