GSP: Auto škola i turistička agencija do kraja leta

Auto škola GSP-a počeće sa radom krajem leta, a istovremeno će biti otvorena i turistička agencija ovog preduzeća, saznaje 021.
Auto škola GSP-a počeće sa radom krajem leta, a istovremeno će biti otvorena i turistička agencija ovog preduzeća, saznaje 021.

Kako nam je rečeno u ovom preduzeću, rukovodstvo GSP-a odlučilo se za proširenje oblasti poslovanja kako bi se povećala profitabilnost, što bi trebalo da osnaži primarnu delatnost firme, a to je prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju.

Prema najavama ovog gradskog preduzeća, cene obuke budućih vozača i polaganja ispita će biti konkurentne na tržištu, a otvaranje novog poligona trebalo bi da rastereti postojeća dva, na Limanu III i na Klisi, i da doprinese smanjenju broja polaznika koji čekaju na polaganje vožnje.

"Preduzeće za auto-školu ima obučene stručnjake, vozila, učionice, urađen poligon na postojećem zemljištu preduzeća, gde će moći da se polažu ispiti za sve kategorije po izuzetno povoljnim cenama i uslovima", kažu u GSP-u.

Turistička agencija nalaziće se na Međumesnoj autobuskoj stanici, gde je već uređen prostor za tu namenu. Prema ranijim informacijama, agencija će organizovati izlete za osnovne škole i vrtiće, pre svega na Fruškoj gori.

  • Ko to tamo sedi i smislja.....

    10.08.2013 19:01
    ..... aj` posalji te ga malo i u "Radosno detinjstvo" da sredi neke stvari. Ocigledno mu ide! Tamo sve neki nesposobni!!! ccc...
  • boki81

    05.08.2013 14:32
    JKP i....
    Ma koliko mrzeli sve sto se desava u JKP preduzecima privatizacija nece resiti nista.Privatizovano je 1000 drzavnih firmi i od svega toga smo videli samo maglu.NIS jeste privatizovan i jeste da nije gubitas ali je 1l benzina 151 din i skuplje nego u pola drzava EU i okruzenja.Dividendu dobijaju samo Rusi koji su kupili firmu za tepsiju ribe.A mnoge porodice su ostale bez primanja i zive na rubu egzistencije.JKP preduzecima treba red , rad i disciplina.Ja garantujem 100% da bi svako preduzece moglo da se sredi za 2 godine kad bi preuzeo neko normalan.Nije problem Srbijagasa to neki radnik sa sss prima 55 000 din.Problem Srbijagasa je Bajatovic koji uzima proviziju od 10 din po m3 gasa.Radnici jkp preduzeca se mogu dovesti u red za 24h.Ali ne mogu direktori koji unistavaju firme.Onda kad neki lopov opeljesi firmu za 4 godine normalno je da moze samo da povecaju cene ili prodaju firmu.Srbin kad ode u Bec za 30 dana od divljaka postane veci Austrijanac od Jerga Hajdera.Al ne zato sto postuje kucu gde je dosao nego zato sto se plasi zakona i placanja kazni.Sredimo drzavu i direktore pa necemo morati da prodajemo firme Rusima,Amerima i.....
  • Don Juan

    05.08.2013 12:37
    Ma kakvo osnazivanje primarne delatnosti otvaranjem kojekakvih profitabilnih organizacija??? Mislite da smo svi pali s kruske??? Pre ce biti da vam je zinulo peDu za pare, pa ste i zaboravili sta je svrha jedno JAVNOG PREDUZECA!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.