Postavljen semafor na raskrsnici Braće Ribnikar i Miše Dimitrijevića

Na raskrsnici ulica Miše Dimitrijevića i Braće Ribnikar postavljen je semafor, koji je za sada pušten u probni rad, odnosno na trepćuće svetlo.  
Na raskrsnici ulica Miše Dimitrijevića i Braće Ribnikar postavljen je semafor, koji je za sada pušten u probni rad, odnosno na trepćuće svetlo.

Kako kažu u "Zavodu za izgradnju grada", semafor će biti pušten u redovan rad po isteku probe "treptača" i kada se pribavi upotrebna dozvola, a to bi trebalo da se dogodi do početka nove školske godine.

"Postavljanje semafora na ovoj lokaciji ima za cilj efikasnije odvijanje saobraćaja na deonici koja je veoma frekventna, a posebno povećanje pitanja bezbednosti, s obzirom na činjenicu da se u blizini nalazi škola", poručuju iz ZIG-a.

  • -

    31.07.2013 07:49
    -
    u hogaru bokan podmece bombu po kola.
    u aleksandru pucaju u sto za kojim sede zabac sa sinovima aleksandar i matijevica a oni mecu semafor.
  • Noname

    31.07.2013 07:30
    Tako nekako...
    Slažem se apsolutno sa Istinicom, biće haosa, ali vi morate da shvatite da je taj semafor neophodan pošto većina vozača u gradu, poput Ćelavca, ne zna da se uključi u saobraćaj ako sve oko njih ne stoji. Ne znam koliko puta sam skrenuo desno umesto levo, samo zato što neko ispred mene ne može da proceni da li može ili ne može (a može...) da se uključi. Ova raskrsnica odvaja vozače od onih koji bi trebali da idu busom ili peške... sada će svi moći bezbrižno da se vozikaju kroz nju, a kada se napravi čep do Futoške i do Puškinove zbog parkiranih kretena koji ne mogu da prošetaju 20 metara onda će valjda i njih početi da nose na "bezbedni parking". I onako se u M.Dimitrijevića vozi slalom, sada će biti još uzbudljivije. Mada... poučeni iskustvom "taksi stajališta" (čudi me da niko još nije razmazao ni jednog taksistu po asfaltu s obzirom da nonšalantno otvaraju vrata, šećkaju...) u Puškinovoj, mrka kapa od uvodjenja reda...
  • milmar

    31.07.2013 06:42
    a kad će....
    semafor, na Temerinski i Sentandrejski put da se postavi ? trazeno je i pisana peticija gradjana,al nista do sada,bitno je u gradu da se postavlja, u toj ulici postoje i lezeci policajci,pesacki prelaz,ostrvo,a sad i semafor.! na klisi je nekoliko ljudi stradalo zbog brze voznje,i jedan od razloga je i taj sto nema ni policije,ni lezecih policajaca,a ni semafora ! dajte i perifernim MZ iste uslove kao i Vama gradjanima ! dokle ovako ? pozz

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.