Avioni Vojske Srbije danas nad Novim Sadom

Avioni Vojske Srbije danas će u okviru redovne letačke obuke nadletati širi rejon Novog Sada, najavilo je Ministarstvo odbrane.
Avioni Vojske Srbije danas će u okviru redovne letačke obuke nadletati širi rejon Novog Sada, najavilo je Ministarstvo odbrane.

Letovi avionima MIG-21 biće izvođeni od 10 do 11 sati.

  • Ovdašnji

    02.08.2013 08:12
    za anonimusa u 20:06
    Referendum bi bio legalan jer bi na njemu učestvovali sadašnji stanovnici Vojvodine sa pravom glasa.
    U svim normalnim zemljama se državljanstvo čeka tačno 10 god., a to što tebe boli tih 25 od 1988., to je već tvoj problem. Što se niste setili referenduma 1998.? Ah, da, bilo vas je jako malo, baš kao i sada.
    Zašto vam je reper 1988.? Zašto ne 1945.? Zato što bi onda otpalo 90% autonomaša. Tipičan automaš je dete ili unuk nekog ko je došao 1945., besplatno dobio TUĐU kuću, ne morajući da se pomuči a zna se koliko života poštena kuća košta, i od nerada i komunizma uživao u životu baveći se filozofijom. Njihova deca i unuci su nastavili, uživati u stečenim blagodetima i prolaziti kroz školu sa tatinim zaslugama. Sad imamo gomilu kalimera koji vrište "nepravda" dok istovremeno ne dižu dupe iz stolice. Čekate da vam nešto samo dođe, bez ikakvog truda, jer, Bože moj, imate neka nebeska prava iako ste tu samo 50 god. duže od ovih zadnjih što su došli. Još uvek živite sa roditeljima od džeparca ili neke simbolične stranačke nadoknade za ispran mozak. Za to vam nisu krivi dođoši, već vi sami. Ustanite, tražite posao, ne možete odmah biti gazde i direktori, sa malim se počinje, ako vam nije "ispod časti".
    Više plata, poreza i doprinosa, znači više novca u vojvođansku kasu, donose ti koji su došli 90-tih nego svi vi zajedno.
    Sam izračunaj ko više doprinosi Vojvodini!

    O demografskoj strukturi je Sremac dobro napisao:1720. je 100% stanovnika bilo Srbi, a nepuna dva veka kasnije... Ko je onda tu remetio demografiju i sa kojim ciljem?
    Za početak svi vi morate da savladate osnovno obrazovanje, jer uopšte ne razumete šta vam se kaže, kao da vam fali neka vijuga u glavi, pa onda možete voditi ozbiljne razgovore. Silom i praznim pričama nikoga nećete ništa ubediti, morate imati argumente. Osim onog da su svi koji su došli posle 1988. niža rasa od vas koji ste došli 1945., jer kao što rekoh, više oni koriste Vojvodini i vojvođanima od vas filozofa.
  • novosadisa

    02.08.2013 05:30
    gospodo takozvani autonomasi
    ponavljam jos jednom,preko dunava u baranju i njeno prisedinjene matici vojvodini
    onda krenite sa svojim pricama
    jer ako iskreno volite vojvodinu pa necete dozvoliti da njen deo bude van granica....
    kad to uradite imat cete moj respekt
    i da,niko me ne placa...i nisam ultra srbin
    samo obican srbin koji voli novi sad ,vojvodinu u srbiji
    i ne mislim da sam zbog toga radikal
    nisam clan niti jedne stranke i nikada nisam glasao za radikale ili dss
    ako mi verujete
    i savetujem vam da se malo obrazujete,kako u pravopisu tako i u istoriji
    a ni malo tolerancije vam nebi skodilo,vojvodjani su jako tolerantni ljudi za razliku od vas dvojice
  • Demonstracija

    02.08.2013 00:08
    SILE I REPRESIJE!
    Isto kao i marširanja po Novom Sadu. SAMO STVARATE JOŠ VEĆU ODBOJNOST KOD VOJVOĐANA! Lud je svaki onaj, koji misli da se zajedništvo može održati na ovakav način. Jer, kao što vidite - postojite VI - i postojimo MI. A nije bitno koliko nas ima, jer je sve princip DOMINA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.