Lažni radnici Elektrodistribucije "na terenu"

Elektrodistribucija "Novi Sad" upozorila je građane da su juče na lokaciji Temerina, Šajkaša i Đurđeva, uočene osobe koje se predstavljaju kao radnici Elektrodistribucije i od korisnika traže novac.
Elektrodistribucija "Novi Sad" upozorila je građane da su juče na lokaciji Temerina, Šajkaša i Đurđeva, uočene osobe koje se predstavljaju kao radnici Elektrodistribucije i od korisnika traže novac.

U nekoliko stambenih objekata tražili su od građana finansijsku nadoknadu za uslugu zamene brojila koju inače ovo preduzeće ne naplaćuje.

Uz podsećanje da su ovakvi slučajevi nedavno registrovani i na teritoriji Opštine Bačka Palanka, Elektrodistribucija je pozvala građane da ako uoče ovakve slučajeve bez odlaganja prijave policiji.

  • Lalla

    07.08.2013 13:53
    nemogu a da ne,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Nikako i nikada mi nece biti jasno;
    koji su likovi koji udaraju minuse;
    kada se decidno navode Zakoni!!!!!!!!!!,,
    sta su oni za bezakonje,anarhiju,,,,????!!!!

    Ostaje i ono drugo pitanje;
    Sta sve i kojim vestinama treba da ovlada potrosac,korisnik usluga JP;
    da bi mogao da parira;
    nezakonitim postupcima i radnjama JP,
    a bogami i Gradu- opstini
    koji donose Uredbe koje su u suprotnostima
    sa Zakonima i Ustavom,tipa
    naknada za kamere,kazne za parkiranje,pa evo dimnjacarina,,,,,,
  • Lalla

    07.08.2013 08:55
    Zakon,,,zakon...
    Obaveza distributera (struje i gasa) je bila da do aprila 2006.godine,postave svoja brojila,na granici javne i privatne svojine!!!!
    Distributeri nisu izvrsili svoju Zakonsku obavezu!!!!!!!!!!!!!!!!!!,,,,,,,,,,,
    Potrosac-korisnik kada ne izvrsi svoju obvezu-placanje,za njega postoje makaze,pa uterivaci dugova...pa otimanje sa primanja,,,,
    Koji instrument postoji za potrosaca,da se zastite njegovi interesei;
    racuni; pod kisobranom Agencije za energetiku,koje ne bi ni Tesla mogao da rastumaci,nizak napon,,,pa i ne postavljanje vlastitih brojila izvan privatne svojine,,,,nego se gradjani uznemiravaju i maltertiraju;od ocitavanja...pa sve ostalih radnji....distributera!!!!!!!!!!!!!!!!
    Da su brojila tamo gde treba;ne bi dolazilo ni do ovakvih mogucnosti,,,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.