Propala prodaja imovine škole u Stepanovićevu

Licitacija pokretne imovine Osnovne škole "Aleksa Šantić" iz Stepanovićeva propala je zbog izostanka kupaca.
Licitacija pokretne imovine Osnovne škole "Aleksa Šantić" iz Stepanovićeva propala je zbog izostanka kupaca.

Mada će se na narednoj licitaciji školski inventar ponuditi po još povoljnijoj ceni, predstavnici roditelja smatraju da se na taj način ne može prikupiti dovoljno novca za odštetu.

Kako je škola i dalje u obavezi da isplati 800.000 jednom od nastavnika, koji je dobio spor protiv škole, očekuju pomoć od grada Novog Sada.

Direktor škole Đorđe Ivanović za takvu situaciju delom krivi bivšu i sadašnju vlast u gradu Novom Sadu, koja još nije izmirila finansijske obaveze prema školi u trajanju od dve i po godine.

Pored isplate odštete, zaposlenima u školi kasne putni troškovi, dok im zbog neplaćenih računa preti isključenje struje.

Međutim, pored svih navedenih problema, Ivanović tvrdi da će nova školska godina za oko 140 đaka u Stepanovićevu početi redovno.

  • -

    08.08.2013 20:54
    -
    daca - pa naravo

    ima jako puno takvih lesinara. razmontiraju fabrike i mlinove pa sele u maticne drzave.

    pokupili bi ovo da je ispravno
  • prćija

    08.08.2013 09:17
    A direktor?
    Slučajno je on odgovoran što je došlo do ovog epiloga, jer je uskraćivao pravo na rad svom kolegi.Slučajno on i dalje razmišlja o novoj školskoj godini, naravno na mestu direktora škole koju je uništio.Ako bude škole!Izvinite, a gde su tu đaci?
  • Vasa

    08.08.2013 06:39
    A profesor
    A sta je sa profesorom, gde on nastavlja da radi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.