Novosadski ugostitelji gase muziku tokom vikenda

Povodom Odluke o skraćenom radnom vremenu u ugostiteljskim objektima u Novom Sadu, ugostiteljski objekti - noćni barovi će u petak i u subotu (9. i 10. avgusta) tačno u ponoć gasiti muziku na 10 minuta, saopštilo je Udruženje ugostitelja Novog Sada.
Povodom Odluke o skraćenom radnom vremenu u ugostiteljskim objektima u Novom Sadu, ugostiteljski objekti - noćni barovi će u petak i u subotu (9. i 10. avgusta) tačno u ponoć gasiti muziku na 10 minuta, saopštilo je Udruženje ugostitelja Novog Sada.

Tokom tih 10 minuta ugostitelji će objašnjavati gostima šta ih očekuje usvajanjem odluke o kraćem radnom vremenu.

Konačna verzija predloga Odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata i trgovinskih radnji u Novom Sadu trebalo bi da se u septembru nađe na dnevnom redu Skupštine grada. Prema toj odluci, predviđeno je da se ukinu noćni klubovi, koji su do sada imali pravo da rade do tri sata ujutru, a radno vreme ugostiteljskih objekata u zoni stanovanja ograniči do 22 sata radnim danom, odnosno, vikendom do jedan sat posle ponoći, dok je van stambene zone radno vreme radnim danom do 23 sata.

  • Ajs

    15.08.2013 12:19
    Izlazite, al' negde drugo.
    U čemu je razlika da se napiješ u centru grada ili na periferiji, dragi moji razlika je u tome što kad se napijete, ulričete, povraćate, tučete i bodete noževima na periferiji to činite negde gde nikome ne smetate.
    Vi što ćete mi dati minus ne živite u centru, tj. ne radite u ovom ruglu. Sećam se kako je izgledala
    ulica Laze Telečkog pre nego što je renovirana a pogledajte sad.
    Daće Bog da prođe ovaj zakon, da prođe ova Pink Farma uživo u centru grada.
  • Voja

    08.08.2013 18:54
    glupost
    pustita nas mlade da izlazimo i cugamo i u klobovima i na afterima :D kakva pravila manite se gluposti :D
  • Roki

    08.08.2013 17:11
    E a najbolji su mi ovi sto kazu "svuda u svetu je tako" a nigde nisu putovali,ha ha ha!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.