Uskoro manji broj administrativaca u JKP "Stan"

Grad neće prepustiti JKP "Stan" privatnim preduzetnicima već će u tom gradskom preduzeću čiji je osnivač sprovesti reorganizaciju - rekao je član Gradskog veća za urbanizam Aleksandar Bašić.

Grad neće prepustiti JKP "Stan" privatnim preduzetnicima već će u tom gradskom preduzeću čiji je osnivač sprovesti reorganizaciju - rekao je član Gradskog veća za urbanizam Aleksandar Bašić.

- Očekuje nas ozbiljan posao, jer bi Stan trebalo da bude prvo gradsko komunalno preduzeće uređeno po svetskim standardima, u kojem sigurno neće biti mesta, kao sada, za 150 zaposlenih u administraciji, već tridesetak - najavio je Bašić uz opasku da je reorganizacija neophodna kako bi Stanu ponovo od Poreske uprave bio odobren reprogram duga na 60 rata zbog neplaćanja poreza i doprinosa od 2005. do 2008. godine.

Predsednik Sindikata radnika u stambeno - komunalnoj delatnosti Novog Sada Zoran Radosavljević smatra da Grad mora da stavi na papir kakvu reorganizaciju planira da uvede. Pogubno je, prema Radosavljeviću, da se otpuste s posla prekobrojni, da bi se zaposlila nova radna snaga, što je u ovoj firmi već jednom učinjeno.

  • Najbolja reorganizacija

    12.08.2013 12:50
    za Stan
    Najbolja reorganizacija za Stan bi bila da ih totalno ukinu jer su SVI DO POSLEDNJEG,KAO KRPELJI,NEPOTREBNI!!!
  • Babsi

    11.08.2013 20:01
    OPET ŠABAN.....????
    Delirijum......... No comment!
  • Bill

    11.08.2013 05:57
    Obraz za gazeći deo cipele
    Ko sme da se kladi:
    Neće šutnuti ni u jednom JKP ove koje su oni dovukli (i još ih svuda dovlače!), nego samo one koji nisu njihovi, bez obzira na sve ostalo (znanje, struka, iskustvo…).
    Tvrdim da ova vlast, više nego bilo koja pre, namešta (počev od izbora direktora u JKP) sve živo, bez imalo obraza! Isto tako sam ubeđen da će im se to debelo razbiti o glavu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.