Odžačarina na narednim računima 'Informatike'

Mada se većina Novosađana obradovala kada na poslednjim računima nije videla stavku dimničarine, od ovog nameta nije se odustalo, i odžačari će se ovih dana ipak pojaviti na ulicama.
Mada se većina Novosađana obradovala kada na poslednjim računima nije videla stavku dimničarine, od ovog nameta nije se odustalo, i odžačari će se ovih dana ipak pojaviti na ulicama.

U JKP "Stan" navode da se s početkom pružanja dimničarskih usluga Novosađanima kasni isključivo iz tehničkih razloga.

"Ova naknada neće se nalaziti na julskim računima 'Informatike', ali već u narednih nekoliko dana dimničari će početi svoje redovne aktivnosti u skladu sa zakonom i odlukom Grada Novog Sada", kažu u "Stanu".

Novosađani i dalje nisu dobili objašnjenje zbog čega ovu uslugu neće plaćati samo oni koji poseduju odžak, već će se svima, bez izuzetka, naplaćivati jedan dinar po kvadratnom metru stambenog prostora.

Prema zvaničnim podacima JKP "Informatika", u Novom Sadu postoji nešto više od 9,2 miliona kvadratnih metara stambenog prostora, što znači da će kasa "Stana", koji se nalazi u ozbiljnim finansijskim problemima, biti punija upravo za toliko dinara.

  • 14.08.2013 17:13
    @ Zile, gile,citalac, lalos-

    Decko, smiri strasti i smanji drogu.
    Poispadace ti svi zubi za koju godinu,
    tek te onda niko nece razumeti.
  • 14.08.2013 17:11
    "Svugde u Evropi se ova usluga naplacuje"

    Da ,ali mi nismo Evropa sine Gile.nemamo evropsku kulturu, evropski mentalitet a nemamo ni evropske prihode.

    Dokaz ili od*ebi.
  • 14.08.2013 17:09
    "Pavel
    kada su demokrate i ljigasi pokrale silne milione,prezivecu i ovaj trosak od 50 dinara mesecno!"

    Bravo, to je taj mentolitet!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.