Obnavljaju se karoserije zglobnih autobusa

GSP "Novi Sad" je objavio tender za obnovu karoserija u deset zglobnih autobusa.

GSP "Novi Sad" je objavio tender za obnovu karoserija u deset zglobnih autobusa.

Ponude zainteresovnih ponuđača primaju se narednih 30 dana.

Iz gradskog budžeta za ovu investiciju, vrednu ukupno 60 miliona dinara, obezbeđeno je 37,5 miliona dinara, a ostatak novca izdvojiće gradski prevoznik iz sopstvenih prihoda. Planom poslovanja nije predviđeno kupovanje novih vozila, ali će preduzeće, ukoliko bude novog rebalansa budžeta, tražiti od Grada novac za nove autobuse.

Prosek starosti autobusa je 11 godina, a standart u EU je od pet do sedam godina.

  • nsnn

    12.08.2013 10:28
    samo me zanima ko ce da radi ovo kad neobus jedini ima nacrte i planove za te sasije kako se radi karoserija, al posto je neobus unisten, bice zabavno videti na sta ce ovo liciti, i nadam se da ce se setiti klime da ubace kad vec rade ovo
  • Stefan

    12.08.2013 10:26
    Zamena teza
    Umesto da kupuju nove, oni -šminkaju- stare. Gradski prevoz je jedna od najvećih sramota grada, kako za njegove stanovnike, tako i za goste koji se krste kada vide, recimo, raspadnutu osmicu bez klime,i komentarišu kako u unutrašnjosti bolji autobusi idu do obližnjih sela.
    Nabavite nova vozila i promenite jednobrazdnu plavu boju koja vrišti: -Mi smo još uvek u komunizmu, fućka nam se za slobodno tržište-!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.