Novitet od sutra ponovo šije

Posle više od pola godine zastoja u radu, u Novitetu sutra ponovo počinje proizvodnja.

Posle više od pola godine zastoja u radu, u Novitetu sutra ponovo počinje proizvodnja.

Prema rečima direktora Zorana Antića, juče se radilo na tehničkoj proveri mašina i elektro instalacija, a taj posao nastavljen je i danas.

- Sutra treba da se šiju kaputi, muška odela, pantalone i blejzer za poznatog kupaca - kazao je Antić, navodeći, da je posao od ranije obezbeđen i da Novitet nema problema u nalaženju porudžbina. "Očekujemo da sutra krenemo da radimo i da će se zaposleni odazvati na naš poziv, pošto su im upućena obaveštenja o nastavku proizvodnje".

Novitet nije radio od 28. januara, kada je počeo štrajk zbog kašnjenja decembarskih plata i ovogodišnjih januarskih zarada, nepovezanog radnog staža unazad nekoliko godina i neoverenih zdravstvenih knjižica.

- Pre nekoliko dana isplaćena je zarada za januar. Knjižice za lečenje su overene do 30. septembra i povezan je radni staž od 2010 godine do kraja 2012. godine. Sada radimo na tome da se izmire plate i doprinosi i za tekuću godinu - kazao je Antić.

  • persida

    16.08.2013 08:43
    ništa od obećanja
    zašto te žene nepošalješ na BIRO?
  • 14.08.2013 09:06
    Odelo
    Prvo odelo da se sašije Vasinu,jer kako vam ga je nekad skrojio u ritama ste išli.
  • 13.08.2013 20:03
    pozdrav-ekonomisti
    Vi bi trbalo da radite u Agenciji za privatizaciju ili u nekakvoj inspekciji posto ste stvarno izneli podatke koji su nazalost istiniti a koje ni jedna inspekcija ili neki istrazni organ nezna,nevidi ili se pravi blesava zarad licnog interesa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti