Moguće postavljanje video-bima za istorijsku utakmicu Voše?

Za manje od dva dana, preko 2.000 Novosađana potpisalo je peticiju sa željom da na Trgu slobode 29. avgusta bude postavljen video-bim na kom će biti prenos revanš utakmice koju "stara dama" igra protiv Šerifa u baražu za Ligu Evrope.
Za manje od dva dana, preko 2.000 Novosađana potpisalo je peticiju sa željom da na Trgu slobode 29. avgusta bude postavljen video-bim na kom će navijači Vojvodine moći da gledaju prenos revanš utakmice koju "stara dama" igra protiv moldavskog Šerifa.

Kako 021 nezvanično saznaje, postoji velika mogućnost da želja navijača bude uslišena, jer su već održani preliminarni razgovori u Gradskoj kući oko postavljanja video-bima. Od zvaničnika, međutim, nije bilo moguće dobiti preciznije informacije.

Voša je ovog leta napravila pravi "bum" u kvalifikacijama za Ligu Evrope, međutim, njeni uspesi nisu dostojno ispraćeni od strane javnih servisa.

Kako navode na sajtu fkvojvodina.com, na kom je pokrenuta peticija, pogotovo je porazna činjenica da Novosađani nisu mogli uživo da prate veliki trijumf "crveno-belih" u Bursi, čime je izboren najveći uspeh na evro-sceni još od finala Intertoto kupa sa Verderom 1998. godine.

"Deklarativne čestitke od strane gradonačelnika i pokrajinskih funkcionera nisu dovoljne, pa je pokrenuta peticija kojom se apeluje na gradske vlasti da omoguće Novosađanima da 29. avgusta u centru grada uživo isprate, verujemo, istorijski uspeh novosadskog fudbala", navodi se u saopštenju.

Prvi susret duela kojim Vojvodina može da obezbedi učešće u grupnoj fazi Lige Evrope, igraće se 22. avgusta na Karađorđu, a revanš za zakazan za 29. avgust u Tiraspolju. Voša je u prethodnih šest kvalifikacionih susreta zabeležila pet pobeda i jedan remi (Hibernijans 4:1 i 3:2, Honved 2:0 i 3:1, Bursa 2:2 i 3:0). (M.Sovilj - miodrag@021.rs)

  • Vlada

    21.08.2013 07:43
    @jaaa
    Sa jedne strane, ako dovoljno građana podržava ovo, smatram da grad treba to da organizuje, naravno uz adekvatne mere obezbeđenja - a pod tim mislim da pazi da neki divljak ne razbija po centru, a ne da recimo zabrani točenje alkohola u centru celo veče, pa da ja ne mogu da popijem piće zbog neke tamo utakmice.

    Sa druge strane, fascinira me mentalni sklop koji na rečenicu 'fudbal zabraniti na 10god' odgovara sa 'mozda se tvoje dvoriste nalazi na cmarakani'!? Jel' moguće da su neki ljudi koji se nazivaju navijačima toliko mentalno pukli, da ne mogu da pojme da neko smatra fudbal budalastim i nebitnim, već sve ljude oko sebe dele prema fudbalskim timovima? Šta to govori o njihovim životima?
  • jaaa

    16.08.2013 15:45
    @Toma
    S obzirom da smo mi novosadjani i da gledamo novosadski klub ,CEO GRAD je nase dvoriste.
    MOzda se tvoje nalazi na cmarakani ili mozda kod onih kampera sto su dosli da razgledaju grad ispred Skupstine Vojvodine pre pola godine il kolko vec ..
  • paolo

    16.08.2013 15:01
    @ toma
    da li si to sam smislio ili ti je pomogao neko ko ima mozak?
    Da li ce Trkulja svirati u poluvremenu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti