VIDEO: Vrebalov pretio čoveku da će ga 'ubiti kao kera'

Na Jutjubu se pojavio snimak na kom potpredsednik Skupštine Vojvodine Milivoj Vrebalov zasad nepoznatom sagovorniku preti smrću.
Na Jutjubu se pojavio snimak na kom potpredsednik Skupštine Vojvodine Milivoj Vrebalov zasad nepoznatom sagovorniku preti smrću.

Snimak, koji je objavio portal svet.rs, prikazuje izmontiran snimak razgovora nepoznatog čoveka sa Vrebalovom, kao i ozbiljne pretnje smrću. Jutjub korisnik koji je prvi objavio, a pretpostavlja se i sačinio sninak, potpisan je korisničkim imenom Jovan Petrović, što može da bude i lažni nalog, budući da kanal korisnika ima samo jedan objavljen video-snimak.

Na snimku se ne čuje kako je razgovor počeo i šta je sagovornik pitao Vrebalova, međutim, funkcioner DS-a ponašao se na način koji ne priliči političaru na visokoj funkciji. Tako je, razgovarajući sa sagovornikom, u jednom trenutku na postavljeno pitanje odgovorio – srednjim prstom.

Najviše reakcija izazvala je njegova pretnja koja se čuje na kraju snimka. Naime, potpredsednik Skupštine Vojvodine se u tom delu snimka sagovorniku obraća rečima: "Ja hoću da ovo funkcioniše, ne bude li funkcionisalo, ubit ću te ko kera".

Kad je shvatio šta je rekao Vrebalov se ispravio:

"Neću ja. Ali hvala Bogu, imam toliko, dovoljno da nekom platim, neće te biti", kazao je Vrebalov.

Vrebalov: "Tužiću autora snimka"

S druge strane, Milivoj Vrebalov tvrdi da je snimak nastao u jednom privatnom razgovoru, da je tajno sniman i izmontiran, kao i da je svaka rečenica izvučena iz konteksta.

- To su budalaštine. Snimak je montiran i ja sam to već prijavio policiji. Po tri osnova mogu da tužim za ovaj snimak, a ono što dobijem kao odštetu daću u dobrotvorne svrhe – kaže Vrebalov za Telegraf.

On dodaje i da je imao "mnogo situacija gde su ljudi s lažnih Fejsbuk profila hteli da diskriminišu njegovo ime", kao i da mora da tuži za takva dela kako bi na sudu "dokazivao istinu i odbranio svoj kredibilitet".

Milivoj Vrebalov bio je predsednik opštine Novi Bečej i član LDP-a, nakon čega je prešao u DS i postao potpredsednik Skupštine Vojvodine.

  • 22.08.2013 14:22
    Pa,zar taj čuveni demokrata i borac za pravdu tako razgovara...Strašno!I kome će on ,posle ,da deli lekcije?!Snimak govori više od svega,svaki dalji komentar je suvišan!
  • :)

    20.08.2013 11:46
    :)
    D o l i j a o ... Jao, jao.
  • PEKI

    20.08.2013 07:30
    A ne moze ni da cudi recnik gospodina, sta su sve bili spremni da urade za par glasova, ovo je samo jos jedan dokaz kakvih sve ima ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti