Najviše nelegalnih priključaka na Tatarskom brdu

Na novosadskoj vodovodnoj mreži trenutno postoji više od 300 kilometeara nelegalno sagrađenih cevovoda, kojima se snabdeva oko 9.000 korisnika. Kako kažu u "Vodovodu", najviše nelegalnih priključaka nalazi se na sremskoj strani Novog Sada.
Na novosadskoj vodovodnoj mreži trenutno postoji više od 300 kilometeara nelegalno sagrađenih cevovoda, kojima se snabdeva oko 9.000 korisnika. Kako kažu u "Vodovodu", najviše nelegalnih priključaka nalazi se na sremskoj strani Novog Sada.

"Ilegalna mreža građena je u delovima grada koji su nekada bili vikend zone, kao što su Tatarsko brdo, Paragovo, Popovica i delovi Petrovaradina. Međutim, nelegalni priključci postoje i na Sajlovu, Klisi, Adicama i delovima Veternika", navode u "Vodovodu i kanalizaciji".

Oni dodaju da najveći deo tih korisnika ipak plaća utrošenu vodu, jer im se ona isporučuje na osnovu sporazuma o privremenom korišćenju, što obračunavaju vodomeri.

Međutim, kako navode u "Vodovodu", ukoliko u narednim godinama ne budu platili legalno priključenje, slavine će im biti u potpunosti zavrnute.

  • Para vrti

    25.08.2013 05:01
    gde burgija neće!
    Tatarsko brdo,Dolina lopova uz Dunav,veliki deo vila na glavnom putu Novi Sad-Veternik-Futog...
    Sve sama "sirotinja" koja ne plaća ni vodu,ni struju ni porez na nekretninu...

  • svi se stalno cude,pa i vlast

    22.08.2013 13:27
    a ona im dozvoljava
    Ti lopovi su i bogati zato sto kradu,
    a kradu jer im je to dozvolila vlast
    i to od vlasti Slobodana Milosevica pa sve do dan danasnje

    ti isti ne placaju
    poreze drzavi
    ne uplacuju radnicima doprinose

    ne placaju
    vodu, i ilegalno se prikljucuju

    najverovatnioje da ne placaju ni svoju potrosnju struje

    za njih je nepoznata i informatika

  • 22.08.2013 13:14
    Posteni granjin NS
    Nemojte se praviti ludi.....nista ne radite niti smete da uradite ljudima na odrenjenim mestima i to svi znaju....ZASTO? Narod hoce sampo pravdu????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti