Završeni radovi na Bulevaru Kralja Petra I

Sanacija kolovoza na Bulevaru kralja Petra završena je posle dve nedelje radova.

Sanacija kolovoza na Bulevaru kralja Petra završena je posle dve nedelje radova.

Bulevar je spreman za predstojeći Poljoprivredni sajam, a tokom njegovog održavanja, popravka puteva radiće se u prigradskim naseljima i širem centru grada. Kako je najavila portparolka Puta Jelena Stoisavljević, sutra počinje presvlačenje asfalta u Ulici Bajči Žilinskog, koje treba da bude gotovo do sledeće srede.

"S obzirom na to da radove usklađujemo sa radovima drugih izvođača, pored vremenskih uslova, rok za završetak će zavisiti i od toga", rekla je ona.

Za sada se ne znaju sve lokacije na kojima će biti sanirani kolovozi tokom održavanja Poljoprivrednog sajma. Kako kaže Stoisavljevićeva, "Put" radi po nalozima Zavoda za izgradnju grada, koji im stižu dva dana pre početka radova.

Kada se završi sajam, počeće radovi na dve izuzetno prometne raskrsnice, kod Merkatora i SNP-a. (Asja Francisti)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti