Popusti za Novosađane povodom 6. rođendana Mercator centra

"Mecator centar" u Novom Sadu u subotu 24. avgusta obeležava šestu godinu postojanja.
"Mecator centar" u Novom Sadu u subotu 24. avgusta obeležava šestu godinu postojanja.

Za svoje verne potrošače, "Mercator" je pripremio atraktivan program, brojna iznenađenja i popuste, a rođendanska zabava će trajati tokom celog vikenda.

Danas u hipermarketu "Mercator" poklanja dodatnih 20 pika bodova svim kupcima koji ostvare kupovinu veću od 2.000 dinara, dok u subotu i nedelju za kupovinu veću od 1.000 dinara, u periodu od 14 do 20 časova, potrošači dobijaju popust od 10 posto. U hipermarketu je inače u toku akcija koja obuhvata ponudu školskog pribora i opreme po povoljnim cenama, a svi roditelji i zainteresovani đaci mogu do nedelje da iskoriste i 12 % popusta na sve vrste računara.

Tokom celog vikenda, u radnjama poznatih brendova potrošače očekuju popusti čak i do 70 posto.

Subotnji rođendanski program je podeljen u tri celine.

Prvi deo programa, od 10 do 13 časova, namenjen je najmlađim posetiocima, sa obiljem kreativnosti i zabave. Od 18 do 21 čas, sve dame će imati priliku da se posavetuju sa stručnjacima kako da istaknu svoju lepotu, probaju najnovije trendove u šminkanju i oprobaju se kao modeli ispred objektiva profesionalnog fotografa. U 19 časova će svi posetioci moći da probaju parče rođendanske torte, posle čega će se služiti letnji kokteli.

"Mercator centar" se nalazi na Bulevaru oslobođenja 102, a radno vreme objekta je svakog dana od 8 do 22 časa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti