VIDEO: Odbornik vozi službenog 'juga' 180 km/h

Odbornik SNS iz Temerina Nenad Dunović snimao se dok vozi "juga" dok brzinomer na vozilu pokazuje neverovatnih 180 km/h.
Odbornik Srpske napredne stranke iz Temerina Nenad Dunović snimao se dok vozi "juga" dok brzinomer na vozilu pokazuje neverovatnih 180 km/h.

Dunović nije želeo da odgovori na pitanje da li je u pitanju automobil JKP "Temerin", u kom je zaposlen, ali tvrdi da je u pitanju šala.

"Ne znam otkud vam podatak da je to službeni 'jugo', s obzirom na to da se nigde ne vide oznake firme, čak se ne vidi ni da je u pitanju ta marka automobila. Ali dobro, mogu da vam kažem da je u pitanju šala - brzinomer se nakratko pokvario i pokazivao je daleko više nego što je auto zapravo išao", kaže Dunović za 021.

Direktor JKP "Temerin" Miroslav Kljajić povrdio je za Radio 021 da se na snimku čuje Dunovićev glas, kao i da preduzeće raspolaže sa crvenim "jugom", koji između ostalih, koristi i ovaj odbornik.

"Dunović radi u Služni naplate i kontrole, i tačno je da koristi crvenog 'juga', kako bi obavljao poslove u Temerinu ili Sirigu. Sad, da li je mogao da ga vozi 180 km/h, to stvarno ne znam", kaže Kljajić za Novosadski informativni portal.

Nenad Dunović je bio odbornik Srpske radikalne stranke, međutim, nedavno je sa kolegom Miloradom Lemićem prešao u Srpsku naprednu stranku. (M.Sovilj - miodrag@021.rs)

  • 28.08.2013 21:38
    Vojvodina je bas
    postala zabit ...
  • Dedzana

    28.08.2013 17:00
    -----
    ˝Sad idem 150˝, ˝Sad idem 170˝, ˝Sad idem 180˝.
  • Alexa

    28.08.2013 08:40
    @ Nenad - Bački Jarak
    Mislim da govorim u ime vecine kad kazem da zaista nemate cime da se ponosite.
    Ima ona narodna sto kaze, cega se pametan stidi, (onaj drugi) se ponosi... nisu to nasi stari za dzaba rekli...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti