Ponavljaju se izbori za Savet MZ Slana bara

Iz­bo­ri­ za Sa­vet i Nad­zor Me­sne za­jed­ni­ce "Sla­na ba­ra", održani u nedelju, poništeni su zbog brojnih nepravilnosti na glasačkom mestu.
Iz­bo­ri­ za Sa­vet i Nad­zor Me­sne za­jed­ni­ce "Sla­na ba­ra", održani u nedelju, poništeni su zbog brojnih nepravilnosti na glasačkom mestu.

Kako za 021 kaže potpredsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke, Damir Zobenica, izborna komisija je utvrdila veliki niz nepravilnosti, od kojih je najozbiljnija višak glasačkih listića.

"Prilikom brojanja glasova pojavio se višak od tri glasačka listića u odnosu na broj izašlih birača. To je nešto što se nigde do sada nije desilo, a izborna komisija nije imala izbora nego da poništi ovo glasanje", rekao je Zobenica i dodao da će se ono najverovatnije ponoviti narednog vikenda.

Prema njegovim rečima, bilo je i drugih kršenja izbornog procesa, poput birača koji su glasali bez lične karte i članova biračkog odbora koji su delili puškice sa imenima kandidata njihove stranke.

  • Mikica

    30.08.2013 10:56
    pare za glasove nisu problem...
    http://www.021.rs/Info/Srbija/Vlada-Jagodini-30-miliona.html
  • Lalos

    29.08.2013 18:43
    @@@



    jel to znaci da ce JS opet morati da deli pakete i dve crvene za glas???
  • Goga

    29.08.2013 18:01
    smarate palmici.



    bas su dosadni ovi Palmini,pobedili na jednim izborima i odmah se bucaju...pa sta onda treba da nam se naprednjaci popnu na glavu posto su pobedili na 40 od 45 izbora za savet mesne zajednice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti