VIDEO: Prepoznajete li kradljivca bicikala sa snimka?

Još uvek nepoznatog lopova prošle nedelje snimila je kamera dok je krao sva bicikla iz jednog ulaza na Detelinari, dok su mu komšije pridržale vrata kako bi izašao.
Još uvek nepoznatog lopova prošle nedelje snimila je kamera dok je krao sva bicikla iz jednog ulaza na Detelinari.

Kako za 021 kaže Novosađanka L.C, lopov je ukrao njen i bicikl njene prijateljice kao "utešnu nagradu" nakon neuspelog obijanja stana.

"U zgradi postoji interfon i vrata su bila zaključana, ali on je ipak ušao. Kako sam čula, najpre je pokušao da obije jedan stan na drugom spratu, a kako mu to nije pošlo za rukom, odlučio je da ukrade moj i bicikl koji je tu ostavila moja prijateljica", kaže ona.

Na snimku, koji možete pogledati na Novosadskom informativnom portalu, može se videti i kako komšije pridržavaju vrata da bi lakše izašao iz zgrade. Oštećena navodi da su ljudi bili zbunjeni i ne krivi ih što su propustili lopova. "Tako valjda izgubljeni, nisu ni pretpostavljali da bicikli nisu njegovi, pa su mu čak i pridržali vrata", navodi ova Novosađanka.

Ukoliko prepoznajete lopova, pozovite 192

Krađa bicikala masovna je pojava u Novom Sadu. Bicikle uglavnom kradu zavisnici, koji za male pare prodaju dvotočkaše trećim licima. Oni bicikle zatim prefarbavaju i pronalaze kupce, kojih, zbog pristupačne cene, uvek ima na pretek. (M.Sovilj - miodrag@021.rs)

  • +

    26.11.2013 18:43
    -
    @Anonimus

    Ja guram 2 bajka. Jedan svoj i jedan moje devojke.

    @ostali

    Pre godinu i kusur su mi maznuli Scott-a, ne tako teshkog, svega 10.2kg (ko se razume , shvatice). Naravno, uredno sam prijavio kradju i verujem da ga nikad necu prezaliti.

    E tih godinu i po dana sam odvajao za novog Scotta, polovnog za 350e (nov je 600), od prvog vlasnika koji nije imao srece u voznji pa je iz nekih razloga odustao od MTB-a (neki razlozi = nije brdo za svakoga).

    Nedavno sam na forumu cikloberze dobio poruku sa linkom za MOJ UKRADENI ULTRA LAKI RAM koji se nalazi i dalje u lokalu, sav izgreban (od pokusaja skidanja nalepnica i kamufliranja tragova). Neko ga je kupio za male pare (50e MAX). Nakon poduzih razgovora sa novim vlasnikom istog, koji nije znao al nije bilo tesko ni pretpostaviti da je kraden (al ga je uredno stavio na Facebook da se pohvali vlasnistvom), odlucio sam da ga ne uzimam nazad (toliko je bio sjeban) jer sad ULAZEM u novi bajk...300e nova viljushka, nable, pogon...mamina mama...koji sad opet koshta i ima manje od 14.8kg.

    Za ovaj, NEMAM LANAC, NEMAM ALARM, NEMAM NIKAKVE BAKRACE koji treba da sprece LOPOVA, jer ga NI JEDAN nece spreciti. Vezem se za njega pupcanom vrpcom a gde nema mestra za njega, nema ni za mene. I da, drzim ga u stanu, na 5tom spratu bez lifta i nije mi tesko.

    Ne daj boze da mi neko opet mazne bajk. Znajuci sebe, opet cu biti u zalosti i opet cu kupiti novi...

    * PS. Sreca moja da sam imao slike u iPod-u kad sam prijavljivao kradju i da je policajac bio mladji lik koji sluchajno vozi Scotta te je napisao maksimalnu vrednost koju je smeo od kolege sefa, 30000 dinara (tockovi su mu bili skuplji).

  • 31.08.2013 10:57
    Resenje
    Dobro hoce li vise smisliti neki lanac sa alarmom koji pisti kad se presece
  • pera

    30.08.2013 08:14
    ne bih reko da je nabildovani zavisnik. pre je samo lopov i treba mu lova

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti