Prenos Vošine utakmice na Trgu slobode

Fudbaleri Vojvodine u Tiraspolju igraju istorijsku utakmicu protiv domaćeg Šerifa, a najzanimljivije detalje uživo možete pratiti na Novosadskom informativnom portalu.
Fudbaleri Vojvodine u Tiraspolju igraju istorijsku utakmicu protiv domaćeg Šerifa, a najzanimljivije detalje uživo možete pratiti na Novosadskom informativnom portalu.

Na Trgu slobode postavljen je veliki LED ekran preko koga će navijači Vojvodine organizovano pratiti direktan prenos revanš utakmice poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, potvrđeno je Radiju 021 u kabinetu gradonačelnika Novog Sada.

Ideja za organizovano gledanje Vošine istorijske utakmice potekla je među komentarima na sajtu fkvojvodina.com, nakon čega su brojni navijači "stare dame" potpisali peticiju za postavljanje video-bima. Međutim, do juče nije bilo sigurno da li će RTV otkupiti prava za direktan prenos, zbog čega je ova inicijativa do jutros bila "na ledu".

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je danas da njegova ekipa u revanšu baraža za Ligu Evrope protiv moldavskog Šerifa mora da pokaže da zna šta hoće kako bi došla do grupne faze takmičenja.

"Preostalo je samo 90 minuta tokom kojih ćemo pokušati da ostvarimo ono u šta niko nije verovao i o čemu niko nije želeo ni da priča, a to je plasman u grupnu fazu Lige Evrope, što je zaista pravi podvig", rekao je Nikolić.

Petar Škuletić, jedan od igrača koji je golovima obeležio nastupe u kvalifikacijama za LE, veruje u prolaz.

"Idemo na pobedu, jer smo svesni da imamo kvalitet za prolaz u sledeću fazu takmičenja. Odgovara nam i nerešeni rezultat sa više od jednog postignutog gola, ali daćemo i poslednji atom snage da pobedimo Šerif", kaže Škuletić.

Utakmica počinje u 19h, a obezbeđen je direktan prenos na Radio-televiziji Vojvodine. (M.S. - miodrag@021.rs)

  • Vlada

    30.08.2013 06:57
    @Novo Naselje
    Jeste, nije da ste vi primitivna, isfrustrirana goveda koju policija i sudovi ne umeju da postroje, nego je glavni problem što smo mi razmaženi, pa nam svako divljanje po gradu, pucnjava i rerdirani grafit smeta.
  • paolo

    29.08.2013 16:02
    !!!
    http://www.youtube.com/watch?v=d2Je1sy9ijA
  • micko

    29.08.2013 15:10
    a ko ce prenositi?
    ljudi dajte molim vas nekog ko zna da prenosi na tv fudbal..ona dva momka, suy jako losa..rade prenos ko da prenose na radiju a ne na tv..pa mi vidimo da je lopta na levoj strani..pa oni ko ocemu o taktici..udavise..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti