Danas dečji maskenbal Gradske biblioteke

Gradska biblioteka u Novom Sada već dvanaestu godinu organizuje tradicionalni letnji maskenbal namenjen deci Novog Sada i okoline.
Gradska biblioteka u Novom Sada već dvanaestu godinu organizuje tradicionalni letnji maskenbal namenjen deci Novog Sada i okoline.

Maskenbal predstavlja svečanu završnicu svih dešavanja na Dečjem odeljenju tokom leta i obeležavanje početka nove školske godine. Pravo učešća u takmičenju za najbolje maske imaju sva deca učlanjena u Gradsku biblioteku, ali i ona koja svojim maskama najbolje dočaraju omiljene likove iz narodne književnosti.

Prijave nisu potrebne i dovoljno je da deca koja žele da učestvuju u takmičenju dođu već maskirana i dobiju takmičarski broj. Tema ovogodišnjeg maskenbala su omiljeni likovi iz narodne književnosti.

Počasni gosti biće pisci za decu Branko Stevanović i Igor Kolarov, u programu učestvuju KUD "Vila" iz Novog Sada, deci će lica oslikavati dečji "FacePainter" i animator "Vila Četkica", a da sve bude objektivno i nagrade budu dodeljene najboljim i najkreativnijim maskama pobrinuće se članice žirija.

Manifestacija će se održati ispred Gradske biblioteke na uglu Dunavske i Gimnazijske ulice, u petak 30. avgusta sa početkom u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti