U nedelju ponovljeni izbori u MZ 'Slana bara'

U nedelju će biti održani ponovoljeni izbori za Savet i Nadzor Mesne zajednicu "Slana bara".
U nedelju će biti održani ponovoljeni izbori za Savet i Nadzor Mesne zajednicu "Slana bara".

Glasanje će trajati od 07h do 20h, a građani su u obavezi da ponesu ličnu kartu prilikom glasanja.

Podsetimo, iz­bo­ri­ za "Sla­nu ba­ru", održani prošle nedelje, poništeni su zbog brojnih nepravilnosti na glasačkom mestu.

Izborna komisija je utvrdila postojanje viška glasačkih listića, a bilo je i birača koji su glasali bez lične karte i članova biračkog odbora koji su delili puškice sa imenima kandidata njihove stranke.

  • Detelinarac

    30.08.2013 17:30
    @13
    pa kad ste ih pobedili ubedljivo prvi put koji je razlog da ne pobedite opet,nestalo para,brasna,posla u EV ili sta vec?
  • 13

    30.08.2013 16:14
    ovo zaista nema smisla,toliko ubedljiva pobeda,je evidentna,a znajući ko je bio predsednik biračkog odbora,a muž je trebao da bude predsednik,nečudi me odakle ta tri listića viška,a i naprdnjaci su delili listiće ja ga imam
  • Mikica

    30.08.2013 14:46
    pare za glasove spremne!


    http://www.021.rs/Info/Srbija/Vlada-Jagodini-30-miliona.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti