Plakati protiv Igora Mirovića polepljeni po Novom Sadu

Plakati protiv potpredsednika Srpske napredne stranke (SNS) i kandidata za ministra za regionalni razvoj i lokalnu samoupravu Srbije Igora Mirovića pojavili su se danas na više mesta u Novom Sadu.
Plakati protiv potpredsednika Srpske napredne stranke (SNS) i kandidata za ministra za regionalni razvoj i lokalnu samoupravu Srbije Igora Mirovića pojavili su se danas na više mesta u Novom Sadu.

Na plakatima je Mirovićeva fotografija koja je potpisana sa "Najgore iz Vojvodine".

Plakati se mogu videti u strogom centru grada, kao i u široj gradskoj zoni.

Igor Mirović je i predsednik Saveta SNS-a za Vojvodinu i šef poslaničke grupe te stranke u Skupštini Vojvodine.

  • ZASTICENI SVEDOK

    13.09.2013 06:47
    ISTINA BOLI
    Istina boli,sad nastavlja projekte Kalanovicke pa ce krenuti da kraducka po putevima Srbije kao sto je kraduckao po Novom Sadu !!!
  • Teodosije III

    03.09.2013 06:19
    Moja majkas mu je predavala osnovnoj skoli Boris Kidric. Kaze da je i tada bio strasno nesimpatican i karijerista
  • Rođena u NS

    02.09.2013 15:04
    Anonimuse
    Argument Vam je više nego smešan. Čak i nedostojan komentarisanja, ali hajde. Vidite ovako, od mog lapsusa calami neće porasti nezaposlenost, neće se zatvoriti ni jedna firma i neće niko osiromašiti. A Vama se svakako neću pravdati niti objašnjavati koliko volim svoj grad, a isto tako ni koliko ne volim one koji se iz petnih žila upinju da ispadnu pametni hvatajući se glupih stvari kao što su omaške u kucanju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti