Borislav Samardžić prelazi u Slobodnu carinsku zonu

Borislav Samardžić, koji je kao kadar SPS na čelu Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" bio sedam godina, uhlebljenje bi uskoro mogao da nađe u Slobodnoj carinskoj zoni.
Borislav Samardžić, koji je kao kadar SPS na čelu Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" bio sedam godina, uhlebljenje bi uskoro mogao da nađe u Slobodnoj carinskoj zoni.

On je, naime, i posle smene u "Radosnom detinjstvu" ostao u ovoj ustanovi kao savetnik direktora. Samardžić je potvrdio da definitivno odlazi iz ove ustanove, sva je prilika, u Slobodnu carinsku zonu.

"U tom preduzeću neću biti direktor, jer, rekao sam, nikada više ne želim da budem na rukovodećem mestu. Toliko sam uradio za PU 'Radosno detinjstvo', a svi su nezahvalni i dug koji je nastao pripisuju isključivo meni", kaže Samardžić.

Podsetimo, posle prošlogodišnje smene Borislava Samardžića sa rukovodećeg mesta u "Radosnom detinjstvu", u ovoj predškolskoj ustanovi otkriven je dug od sedam miliona evra.

Vanredna sednica skupštine akcionara Slobodne carinske zone zakazana je za 10. septembar, pa će se tada znati na koje mesto će Samardžić da pređe. Kako je već pisao Radio 021, na čelu Slobodne carinske zone posle skupštine akcionara trebalo bi da se nađe vlasnik kafea "Atrijum" Nenad Barac.

  • Vuk

    20.09.2013 06:38
    Iskreno
    Zaista se nadam da gospodin Vučević neće dozvoliti da Samardžić ode na bilo koje rukovodeće mesto, pa njemu je mesto u zatvoru...
    Ima li kraja ovim SPS-ovcima.
  • 03.09.2013 20:06
    Covek za sve,nema sta...
  • 03.09.2013 10:50
    Ne brinem se ja za njega. Pravi čovek za kombinat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti