Na ponovljene izbore na Slanoj bari izašlo samo 15% birača

Koalicija oko Srpske napredne stranke odnela ubedljivu pobedu na ponovljenim izborima za Savet mesne zajednice "Slana bara", osvojivši 81% glasova izašlih birača.
Koalicija oko Srpske napredne stranke odnela ubedljivu pobedu na ponovljenim izborima za Savet mesne zajednice "Slana bara", osvojivši 81% glasova izašlih birača.

Konačni rezultati za Savet mesne zajednice: 8 članova iz Srpske napredne stranke, 2 člana iz Demokratske stranke Srbije i 1 član iz Treće Srbije. Za Nadzor MZ Slana bara ranije su izabrana tri člana, sva trojica iz Jedinstvene Srbije.

Demokratska stranka i Jedinstvena Srbija bojkotovali su ponovljene izbore u Slanoj bari, prvi zbog sumnje u neregularnost pri prvom glasanju, a drugi jer smatraju da su u prvobitnom prebrajanju glasova pobedili.

Na ponovljene izbore izašlo je svega 15% birača.

  • Slanobarac

    02.09.2013 20:51
    molim?!?
    Kakvi sad izbori, prvi put cujem :O
  • Toma

    02.09.2013 19:01
    pokazatelj
    ako je na slanoj bari od 15% birača 3/4 glasalo za esenes, to onda znači da Vojvođanska vlast više nema legitimitet, pa Slana Bara je to.
  • peda

    02.09.2013 18:57
    dss
    i dss je imao svoje glasace na slanoj bari

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti