Rukometaši Vojvodine spremni za Superkup protiv Partizana

Rukometaši Vojvodine sastaće se danas sa Partizanom u utakmici Superkupa Srbije na neutralnom terenu u Aranđelovcu.
Rukometaši Vojvodine sastaće se danas sa Partizanom u utakmici Superkupa Srbije na neutralnom terenu u Aranđelovcu.

Vojvodina koja u ovaj meč ulazi kao aktuelni šampion Srbije, pokušaće da po prvi put u istoriji osvoji ovaj trofej, dok će rukometaši Partizana nastojati da po četvrti put uzastopno osvoje ovu prestižnu titulu. Trener novosadske ekipe, Momir Rnić, rekao je za 021 da je njegova ekipa u ovoj utakmici blagi favorit, te da se nada da će uspeti da osvoje titulu.

"Mislim da nas čeka jedna teška utakmica, jer smo imali naporan vikend u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ipak, smatram da su momci svesni kakav je izazov pred njima i da će dati svoj maksimum na terenu i verujem da ćemo se vratiti u Novi Sad sa trofejom", rekao je Rnić.

Prema njegovim rečima, u sastavu novosadske ekipe, osim kapitena Popova nema povređenih igrača, pa će Vojvodina nastupiti u gotovo najjačem sastavu. Meč u Aranđelovcu počinje u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti