Dević traži 54 miliona evra

U sporu bivšeg vlasnika ATP "Vojvodine" Ilije Devića sa Gradom Novim Sadom, obaviće se naknadno veštačenje.
U sporu bivšeg vlasnika ATP "Vojvodine" Ilije Devića sa Gradom Novim Sadom, obaviće se naknadno veštačenje.

Iako je gradsko pravobranilaštvo insistiralo na tome da se prethodna veštačenja odbace i da se naknadna ne obavljaju, sud je dozvolio da se obavi još jedan postupak u trajanju od 30 dana, kojim će rukovoditi ekonomista Jovan Dragaš.

Podsećamo, Dević je 15. decembra 2011. godine tužio grad Novi  Sad zbog slučaja ATP Vojvodine i tražio odštetu od 54 miliona evra. Sud je odbio njegov predlog o saslušanju bivše gradonačelnice, Maje Gojković koja je sa njim potpisala sporni ugovor o izgradnji autobuske stanice.

Takođe, odbijen je i Devićev zahtev o saslušanju aktuelnog ministra za za regionalni razvoj Igora Mirovića, koji je u trenutku potpisivanja ugovora bio direktor Zavoda za izgradnju grada.

  • siki

    06.09.2013 11:29
    gospodo da su VUCIC ,NIKOLIC I DACIC za SRBIJU i da im je stalo za Srbiju nebi postavili Mirovica na tako odgovornu funkciju nebi dozvolili da mirovic i gojkovicka sede u skupstini nego bi ih strpali iza resetaka jabuka nepada daleko od drveta
  • 06.09.2013 10:31
    100% taksista
    Informacija ze tebe. Prvostepeni sud je odbio taksisti zahtev za odstetu. Ti prati i ako dodje do Strazbura dobro prati. Taj taksista moze biti sve samo nije lopov. Za tebe savet, pod pretpostavkom da nisi maliciozan; edukuj se i informisi.
  • SRBIJA

    06.09.2013 06:55
    NOVI SAD
    Kako Srbija da ide napred,kad ljudi koji treba da su na robiji,postanu ministri.Srbija pravna država,ali za jedno 1000 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti