FOTO: Policija dobila motorni čamac od Elektrovojvodine

Novosadska policija dobila je danas na upotrebu od Elektrovojvodine motorni čamac, koji u ovom preduzeću nije služio ničemu.
Novosadska policija dobila je danas na upotrebu od Elektrovojvodine motorni čamac, koji u ovom preduzeću nije služio ničemu.

Prema rečima v.d. načelnika Policijske uprave Novi Sad Stevana Krstića, ovo je prvi put da Policijska uprava dobija ovakvu pomoć te da smatra da će od sada efikasno biti rešavani svi problemi i na reci.

"Policijska uprava Novi Sad od sada će dobiti ingerencije i na vodi, zahvaljujući tome što je Elektrovojvodina prepoznala potrebu naše službe. Imajući u vidu sve što je moguće da se desi na vodi, ovo plovilo omogućiće nam da kontrolišemo od sada i taj prostor. Oni koji su na Dunavu, a tu pre svega mislim na posetioce Štranda, ako ne ove sigurno od sledeće godine biće mnogo bezbedniji i sigurniji", rekao je Krstić dodavši da su policiji potrebna još dva ovakva čamca kako bi uspostavili punu kontrolu nad vodom.

Kako kaže direktor Elektrovojvodine, Srđan Kružević, ovo je mali korak koji je ta firma učinila kako bi se povećala bezbednost Novosađana.

"Od momenta kad sam preuzeo mesto direktora Elektrovojvodine i zatekao ovaj plovni objekat, hteo sam da ovaj čamac bude u funkciji. Smatramo da će on najkorisniji biti u Policijskoj upravi Novi Sad. Ovoj službi neophodan je ovakav objekat kako bi mogli što bolje da obavljaju svoj posao, a to je pre svega očuvanje javnog reda i mira a na ovaj način će to biti ostvareno i na vodi", rekao je Kružević i pozvao druge da slede primer Elektrovojvodine.

  • Saša

    07.09.2013 14:44
    cheap points
    ko je poklonio Elektrovojvodina ili Kružević ispred Jedinstvene Srbije?
  • 06.09.2013 10:58
    dfdfrrf
    SPAVATE!!!!!
  • 06.09.2013 07:05
    Anonimus
    Da li je to kupljeno od dpluh racuna Elektrovojvodine ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti