GSP mesečno kazni 5 do 10 vozača

Gradsko saobraćajno preduzeće svakog meseca kazni od pet do 10 vozača zbog nepridržavanja kodeksa rada i ponašanja.

Gradsko saobraćajno preduzeće svakog meseca kazni od pet do 10 vozača zbog nepridržavanja kodeksa rada i ponašanja.

Otkazom se kažnjava i najmanji promil alkohola u krvi vozača autobusa, a oštre kazne dobijaju i ako zapale cigaretu dok voze.

Najčešće propusti koje prave vozači GSP-a su telefoniranje tokom vožnje, nezaustavljanje na stanicama, kašnjenje, naglo kočenje, ali i pušenje za volanom. - Svesni smo ogromne odgovornosti koju donosi delatnost prevoza putnika, pa se stoga u u preduzeću sprovode stroge mere discipline - kaže Snežana Jaković iz GSP-a.

Prema njenim rečima, svakog meseca vozači u nekoliko navrata rade redovne, ali i nenajavljene alko-test kontrole. U cilju bezbedne vožnje i kontrole brzine u preduzeću se sprovodi i oštra kontrola rada analognih i digitalnih tahografa.

  • Dare

    12.09.2013 11:28
    Kocenje
    Imam osećaj svaki put kada uđem u bus da sam na reli trkama, a kada zakoče ni gelender ne pomaže!
  • ubrus wilis

    10.09.2013 10:05
    malo je...
    samo 5 do 10?ovo preduzece je u navecem mogucem rasulu i javasluku...a oni samo toliko...eeee
  • Nebojsa

    10.09.2013 06:20
    Zastite vozace
    Posto je vecina vozaca dobila posao ,a ne dosla do jega na konkursu .Moraju znati da se partije menjaju i posto su oni silom dosli do posla (zaposlio me kumic) .I drugi imaju kumice,rodjake i sl .
    Gledam da sto vise prijavljujem vozace da bi sto veci broj njih imao bar neugodan dan .Jer su svi vozaci koji su bez konkursa dosli ,RAK i TUMOR ovog grada . Ako se ne krene od vozaca ,nista nece biti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti