Ostavka predsednice Saveta za javni red i mir i bezbednost

Odbornica Srpskog pokreta obnove u Skupštini grada Branka Bežanov podnela je danas ostavku na mesto predsednice Saveta za javni red i mir i bezbednost.

Odbornica Srpskog pokreta obnove u Skupštini grada Branka Bežanov podnela je danas ostavku na mesto predsednice Saveta za javni red i mir i bezbednost.

Bežanov navodi da je povod za ostavku poslednji incident u Novom Sadu u kom je nastavnika Ivana Janeša pretukla grupa osnovaca.

- Više puta sam apelovala na nadležne u MUP-u, da se imenuje načelnik novosadske policije i osim obećanja da će se to uskoro rešiti, nije se ništa dogodilo. Ove godine, 1.oktobra, će biti pune četiri godine kako Novi Sad nema načelnika policije, što izgrednici doživljavaju kao signal da mogu da rade sta hoće. Očigledan primer se desio nedavno u ovom napadu na našeg sugrađanina - kaže Bežanov.

Ona dodaje da je zbog svega navedenog i osećaja bespomoćnosti da bilo kako pomogne da se stanje promeni, podnela ostavku. - Još jednom apelujem na nadležne u Ministarstvu unutrašnjih poslova da se ovaj problem hitno reši, jer je i sada već suviše kasno za one koji su napadnuti, a naročito za one koji su stradali - navela je Bežanov.

  • Andrija Šrek

    12.09.2013 11:12
    ...
    Ako je u nadležnosti Saveta za javni red i mir i bezbednost samo da APELUJE, onda ne treba ni da postoji.
  • Boob

    12.09.2013 10:12
    Lazni moral
    Moralnije bi bilo da je gospodja Bezanov dala ostavku kada je utvrdjeno da clan Saveta za Javni red i mir i bezbednost grada Novog Sada Nenad M. bivsi policijski sluzbenik i ima krivicun prijavu vezani za koruptivne delatnosti.
  • Nena

    12.09.2013 07:32
    DOk ne vidim vrh spo u sudskim procesila za kradje i unistavanje i sikaniranje ljudi ne verujem u obracun sa korupcijom i kriminalom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti