Goli po pljusku istrčavali pred kola na Bulevaru Evrope

Sinoć oko 23.30h na Bulevaru Evrope, preko puta Zoned-ove višespratnice, dvojica potpuno golišavih mladića imala su svoj "performans".

Sinoć oko 23.30h na Bulevaru Evrope, preko puta Zoned-ove višespratnice, dvojica potpuno golišavih mladića imala su svoj "performans".

Kako je za 021 ispričao Nemanja Vuković koji je u tom trenutku uparkiravao automobil, potpuno goli mladići stajali su na pljusku, vikali, bacali građu sa obližnjeg gradilišta na put, a povremeno su i istrčavali na bulevar.

- Ja sam bio na suprotnoj strani od njih. Oni su stajali na autobuskom stajalištu u blizini jedne nedovršene zgrade. Svo vreme su se derali, a u jednom trenutku su istrčali ispred jednog vozila koje se kretalo iz pravca Limana ka Novom naselju. Čovek je stao, izašao iz kola, pogledao o čemu se radi i potom nastavio vožnju - priča Nemanja.

Nedugo zatim golišavi mladići stari oko 25 godina su sa ciglama u rukama otišli u jednu od sporednih ulica nastavljajući da urlaju i skaču.

Da li je tokom njihovog "performansa" neko vozilo oštećeno za sada nije poznato. (S.K.)

  • Anci

    13.09.2013 18:20
    I jesu li bili zgodni?
  • maja

    13.09.2013 16:36
    kako nema niko snimak? juuu... zamisli kad su se probudili, goli....
  • xyz

    13.09.2013 14:39
    Ludi stanovnici ludog grada u ludoj drzavi .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti