Snimak s Bulevara oslobođenja - I dečaci otimaju lančiće

Redakcija 021 dobila je video snimak na kojem se vide dvojica dečaka, ne starija od 14 godina, kako ženi otimaju lančić sa vrata.
Redakcija 021 dobila je video snimak na kojem se vide dvojica dečaka, ne starija od 14 godina, kako ženi otimaju lančić sa vrata.

Krađa se dogodila 10. septembra u 15:20 ispred ulaza na Bulevaru oslobođenja 23.

Kako za 021 priča opljačkana Novosađanka Gordana T. koja je išla u posetu rođaku, iako je primetila da iza nje idu dvojica dečaka, nije ni posumnjala da će je napasti.

"Nisu mi delovali kao lopovi i mislila sam da idu da se igraju na ljuljaškama kod zgrade. Tek kada je jedan od njih skočio na mene shvatila sam šta se dešava. Uzeli su mi tri četvrtine lančića, a jedan deo i privezak sam nekako uspela da spasem", kaže Gordana.

U Novom Sadu je u proteklih nekoliko meseci zavladala prava "epidemija" kada je u pitanju otimanje lančića ženama s vrata.

Policija je u nekoliko navrata hapsila grupe mladića koji su činili ova dela. Uglavnom su ti razbojnici punoletni, ali poslednji snimak pokazuje da i dečaci iz osnovne škole ne prezaju da napadnu starije žene. Na snimku se jasno vidi kako posle krađe jedan od njih nije ni potrčao.

Podsetimo, sličan incident dogodio se pre dve nedelje takođe na Bulevaru oslobođenja, kada je lopov na motoru prišao ženi i oteo joj lančić, dok je ona sa decom sedela ispred zgrade.

  • q

    17.09.2013 21:49
    kao odgovor na necije pitanje:

    Zamislite sta ce biti spremni da urade za 5-10 godina i koliko je takvih u gradu i u zemlji!

    rekao bih samo da ce za 5-10 ici i mačetama seci neistomisljenike po gradu
  • 17.09.2013 15:23
    "Ovo je posledica sveobuhvatnog novog svetskog poretka i evropske demokratije,"

    Molim,kako i otkud evropska demokratija kod nas?

    "koja ulazi preko noći u naše korumpirano društvo,"

    U kojem obliku?

    "a da to društvo nije spremno institucijalno da iskoreni negativne pojave koje dolaze sa tom "novom demokratijom"."

    Druze, ovo nije demokratija vec teroristicka tvorevina, bazirana na krvi i osveti, primitivizmu, mrznji, nepravdi, lopovluku, prevari i neznanju.
    Sve ovo mozete naci u delima najglasnijih patrijota, patoloskih kriminalaca i namnozene malogradanstine.
    Mnogi od njih sada vladaju, kroz drzavne institucije ili privatne "firme".
  • Srbijanac

    14.09.2013 09:56
    @Telep Drugi
    Dragi druže "Telepe", malo duže sam u NS nego što ti misliš. Toliko dugo da su mi i deca rođena u Betaniji! I sada su dovoljno velika da se plaše da izađu na ulicu! Ovo što se dešava, nisu doneli ovde "Srbijanci" i "Prekodrinci". Pa, većina vas starosedeoca vodite poreklo od nekih "Srbijanaca" i "Prekodrinaca".

    Ovo je posledica sveobuhvatnog novog svetskog poretka i evropske demokratije, koja ulazi preko noći u naše korumpirano društvo, a da to društvo nije spremno institucijalno da iskoreni negativne pojave koje dolaze sa tom "novom demokratijom".

    Najlakše je za sve okriviti neki Čačak i Kragujevac. Ili one jadne ljude koji su pobegli od ustaškog noža. Pa ti uopšte ne znaš ni kako Čačani i Kraljevčani izgledaju, ne poznaješ njihov mentalitet, ljude, ništa. Znaš samo za Velju i Mrku! ... Eto, samo si utripovao da su to "loši momci", a ovde su sve "dobri momci".

    Pa, neki Srbijanci dole znaju samo za Čanka, pa ne tvrde da su svi Vojvođani autonomaši! Ili, ne daj Bože, netrepeljivi, maliciozni....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti