Ilić: DS da raspiše pokrajinske izbore

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije Borko Ilić pozvao je Demokratsku stranku da pokaže dostojanstvo u porazu i poručio njenim funkcionerima da "gubitak fotelja" u gradskoj vlasti ne doživljavaju tragično.

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije Borko Ilić pozvao je Demokratsku stranku da pokaže dostojanstvo u porazu i poručio njenim funkcionerima da "gubitak fotelja" u gradskoj vlasti ne doživljavaju tragično.

Ilić je rekao da je Demokratskoj stranci dovoljno vremena stajalo na raspolaganju da od Novog Sada načini najlepše mesto za život u Srbiji, ali da je umesto toga Novi Sad zaduživan, dok su javna gradska preduzeća propadala.

"Za vladavine DS, Novi Sad je postao investiciona zabit, stecište kriminala i korupcije, te mesto gde je standard građana beležio konstantnu stopu opadanja", navodi Ilić i dodaje da je groteskno kada predstavnici bivše vlasti daju moralne pridike i upućuju reči kritike sadašnjoj vladajućoj lokalnoj koaliciji, te pozivaju na izbore. On je pozvao DS da, ukoliko joj je zaista važna dobrobit građana, raspiše vanredne pokrajinske izbore, jer za 13 godina koliko je Demokratska stranka na vlasti u pokrajini, stanje u Vojvodini nikada nije bilo teže i katastrofalnije.

"Pajtić duguje objašnjenje građanima Vojvodine o malverzacijama u Metals banci, koja je u javnosti važila za banku preko koje je narko bos Darko Šarić prao novac, kao i u Razvojnoj banci Vojvodine i Tesla banci. Takođe bi bilo poželjno da odgovori i koliko je novca upumpano u Vojvodinu kroz Fond za razvoj i Fond za kapitalne investicije, bez ikakvog pozitivnog efekta", ističe on. Ilić ističe da, kao posledica vladavine demokrata, 250.000 građana Vojvodine u 21. veku nema zdravstvenu knjižicu.

  • Stručnjak

    16.09.2013 16:00
    ANTIZABORAV
    Prepodobni i prepošteni gospodin Ilić zaboravlja da je trenutno na vlasti protiv volje građana. Građani su svoju volju pokazali na izborima, a gospoda na vlasti su tu volju zanemarila i prodala za svoje fotelje. Ćutite i pokrijte se ušima - kada ste već tu uradite nešto korisno. Prestanite da provocirate narod i počistite prvo u svom dvorištu, npr u PU
  • NS2

    16.09.2013 10:17
    Mnogo
    Borko MNOGO ti je preostalo nezaposlenih clanova DSS-ovaca ,u Futogu pogotovo .Pa mislis nekako da se "usunjate" u Pokrajinu pa ce biti mesta !E pa nece moci jer nikad onaj koji nema u Pokrajini ni 3% glasaca nije mogao da postavlja uslove .
    A nije tacno .Pa ako hoces "SPISAK" koje si licno sa Vucevicem i GSP-om zaposlio ,molim izvolte javite bice vam urucen !
  • Scotch Bonnet

    16.09.2013 09:23
    Insajder
    Pajtic duguje objasnjenje!?

    Naravno da duguje, duguju svi politicari objasnjenje narodu.

    Nego Borko, sta bese sa aferama D"SS"-a?

    Baci malo svetla na mutne radnje D"SS" kadrova na Kosovu.

    Sto neobjasnite lepo kako ste unistili i ono malo nade za bolji zivot Kosovskim Srbima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti